Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Elin Hood och vårskogen

 
 
 
 
 
 
 
Tre självporträtt!
 Canon EOS 5D Mark II + Tamron AF 45/1,8 SP DI VC USD
 
 
 
Det är många saker som har "vaknat upp" i samband med vårens ankomst. Som till exempel att jag nu faktiskt vill gå ut i skogen igen. Trodde nästan att jag hade tappat det där ett tag och blev skitskraj, men nej. Det var visst bara vädret och temperaturen... Kanske inte så förvånande egentligen, men ändå. Vintern är ju såååå låååång, så man glömmer hur det känns när det är behagligt ute! Eller håller ni inte med? Man glömmer typ hur det är när det är sommar och man fattar typ inte hur det är möjligt att man kan bada ute?! Haha. Eller så är det bara jag som har kort minne... 😉
 
En annan sak som vaknat till liv är sagopirret. Jag hade det visserligen där vid nyår, men efter det har det vart helt dött... Inte orkat med det, inte rört bågen och inte haft lust att sy. Det där går verkligen i vågor för mig. Men nu är det tillbaka och jag vill göra allt på samma gång. Skjuta pilbåge, sy nya kläder och springa i skogen alltså. Haha.
 
😀

43 comments on “Elin Hood och vårskogen”

 1. Så vackra bilder! 🙂
  Och vad roligt att alla intressen börjar vakna till liv. Känns som om hela livet går i ide under vinterhalvåret! Jag fick själv världens sug att börja fotografera igen när jag var ute idag.
  Ljuset var så fint och jag blev så sur för att kameran var hemma 🙁

 2. Jättefina bilder! Och alltså vädret påverkar mig så sjukt mycket, så det är skönt att ljuset kommit tillbaka och att solen faktiskt visade sig i helgen 😀

 3. Alltså, dina ögon <3
  Och helt underbara bilder som vanligt, men bilden i mitten är något extra speciellt. Du är redo att gå ut på äventyr och den blicken liksom frågar om man är redo att hänga med. Yes please! Take me with you!

 4. Åh, herregud, älskar't!
  Tur du kom in i det igen så jag kunde kolla tillbaka på alla gamla "Sagovärlden"-bilder nu när jag hittat din blogg. Får världens "jag-vill-också"-känsla när en ser dig i skogen där!

 5. åh så himla fint! Älskar sista bilden lite extra 🙂
  Du är inte ensam om att glömma hur det känns när det är vår och värme ute... Helt sjukt att man kan glömma det så. Alltid lika härligt den där första, riktigt varma vårdagen efter den långa vintern!

 6. Åh såå snygga bilder, och en oerhört kreativ idé! Bra jobbat!! 🙂

  Min syster har också intresse av att sy kläder, och hon har gjort några klänningar inspirerade av Sagan om ringen, de skulle nog göra sig bra i den där miljön! 🙂

 7. Alltså lägg av så coola bilder! Jag blir så tokigt inspirerad till att damma av kameran och ta några egna bilder med båge och häftig utstyrsel! Tack för inlägget med båg- och sagotema för ett tag sedan för övrigt, jag var en av de som önskade mig ett sånt. Nu landar snart min första egna pilbåge i posten, danke schön för peppen Elin, om jag ser dig på Medeltidsveckan i sommar kanske jag vågar gå fram och säga hej!

 8. WOW! Vilka bilder! Ser precis ut som en skogsalv som tittar fram efter den långa vintern, eller kanske en ranger som smyger runt.
  Älskar sådana som fångar sagolika ögonblick mitt i skogen med det speciella ljuset och skuggorna som bara finns där.
  Trevligt att inspirationen och intresset har vaknat, själv har jag längtat hela vintern, och gör det fortfarande, men av någon anledning så går jag aldrig ut, eller sätter mig och syr något. Har fått massor av inspiration nu, tack så hemskt mycket!

 9. Superfina bilder! 😀 Och känner igen mig precis detdär med att glömma bort vädret, åt bägge hållen! "Har minus 5 alltid varit såhär kallt" och "men wow, kan man gå utan tröja fast det bara är 10-15 plus" 😛

 10. Hej Elin!
  Jag gillar verkligen din blogg jättemycket och jag blir imponerad varje gång du publicerar bilder här. Tom när du själv säger att du inte är nöjd med en bild sitter jag där, på andra sidan skärmen och tänker "Men va? Elin sluta bilden är skitsnygg!"?
  Men nu till min fråga, skulle du kunna göra en video/inlägg där du pratar om bågskytte? Hur vet man vilken man ska ha? Hur mäter man vilken styrka och lång på den? Vilken har du och kan du kanske ge några tips?
  Som jag har förstått så är du fortfarande ganska ny på det här med bågskytte, men jag kan ingenting om det, så för mig är du asbra och värsta guden?? Men jag vill jättegärna skaffa mig en!
  Mvh Sandra