Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Eftersom man aldrig har stativ med sig

 
 
 
Väska från NLY Accessories (ad) - slutsåld dessvärre. :/
 
 
Jag älskar sånna här speciallösningar. När man måste jobba med det man har (även om det såklart är lite, lite irriterande att man inte bara hade ett stativ med sig? haha). Jag var ute och tog en promenad i finvädret när jag spottade (nej inget saliv, men möjligtvis att det kom en tår, för att det var så vackert) blåsipporna intill vägen. Var såklart tvungen att ta en paus på ca 15 minuter för att fota dem från alla håll och kanter och såklart med både storkameran och mobilen.
 
Ja, men så kom jag då till ögonblicket när jag ville ta en bild till veckosammanfattningen och jag absolut inte ville ta en bild helt i grodperspektiv. Funkade tyvärr inte att hänga upp mobilen i trädet (sånna lösningar har funkat förr! T.ex. när jag hängde upp systemkameran i ett träd med hjälp av mina Urbanears...). Så ja ställde väskan på närmaste stubbe, klämde in mobilen under handtaget och när vinkeln inte var helt rätt, så fixade jag det lätt med ett paket tamponger. Tummen upp på den!
 
Blev en bild faktiskt - men den får ni se på söndag! ;-*

18 comments on “Eftersom man aldrig har stativ med sig”

  1. Underbart när något som ett paket tamponger kommer till användning till något annat än vad det är till för. Haha älskar dina lösningar vid tillfällig "stativbrist"

  2. haha kreativt av dig 😉 igår fick jag lära mig att man inte får ha med stativ när man flyger pga "vapen" 😉 haha så bra att du övar upp alternativ!

  3. Hej, vill bara att du ska veta att jag verkligen gillar din blogg, även om jag nästan aldrig kommenterar. Kände att jag borde skriva det så länge som jag har läst din blogg. Så att du vet att det finns många som uppskattar din blogg väldigt mycket fast vi inte kommenterar så mycket! Kram! <3

  4. Haha, åh, älskar nödlösningar. Finns en bild någonstans på hur vi riggade upp kameran på en motorhuv med hjälp av en banan för att kunna spela in en scen i en musikvideo...