Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Höstkväll med vegetariskt

Mitt favorit-häng-och-blogg-ställe efter en lång arbetsdag! Här ligger jag även i skrivandets stund 😉
 
Idag fick jag inte hoppa av bussen längst fram för "det blir kallt", sa chauffören. "Ta på dig en tröja då", tänkte jag och sneglade på hans t-shirt.
 
Syrran serverade vegetarisk pasta efter detta recept (+ fetaost och babyspenat) - mums!
 
Det var mums!
 
 
 
Vilka fina höstdagar vi har! Jag älskar det! 😀 Är supersugen på att springa ut och ta en massa höstiga bilder på äpplen, löv och stickade tröjor, men är ju aldrig hemma längre känns det som! Haha! Inte tillräckligt länge för att hinna fota i alla fall... men i helgen ska jag hem till mamma och pappa i Skara och DÅ MINSANN ska det bli höstfoto förstår ni! Det är där alla mysbilder blir till 🙂
 
Förresten älskar jag detta med att det finns så många tv-program att titta på under hösten! Det är så jäkla bäst! Så slipper man leta efter något att titta på tills maten kallnar varje gång man ska äta (för ja, det går ju inte att börja äta innan man börjat kolla på något - nej går ej!) 😉 Men liksom... Kockarnas Kamp, Paradise Hotel, Det Okända, The Backelor, Bonde Söker Fru (har aldrig vart intresserad av det innan, men nu spelar de in på ett slott där jag fotat ett bröllop i sommar, så det är kul att se hehe...), Idol och på lördag börjar både Så Mycket Bättre och sista säsongen av Downton Abbey (!!!!!!) shiiiiet! Lagom till nu när Poldark är slut för säsongen 🙂
 
Nä nu ska jag dricka mitt fjärde megaglas mjölk för dagen och kolla på något av ovanstående program tills jag somnar..

31 comments on “Höstkväll med vegetariskt”

 1. Världens bästa soffa!
  Alltså älskar att kika in hos dig (och Hanna numera) när jag känner lite hemlängtan! 🙂

 2. Åh älskar din soff/arbets/mys-hörna, ser ju så sjukt hemtrevligt ut!
  Är för i övrigt precis likadan gällande tv-tittande och maten och godis, särskilt godis. Vad är det med att inte kunna se på film utan godis eller tvärt om?!
  Sorgen över att det är sista säsongen av Downton Abbey alltså, uuh! <//3

 3. Vilken tajming du har! Är precis nu också som det börjat bli sådär fint höstigt här i Skaraborg. Hittade träd som körde en ombre idag, färgmässigt, var så fint!

 4. Jag blir så glad varje gång du lägger upp ett inlägg, jag vet att oavsett vad det innehåller som jag bli bjuden på fina bilder och bra välplanerad text. Det är verkligen en fröjd och läsa och så mycket inspiration till min egen blogg!

 5. hej, jag har en Canon EOS 1100D som jag fick för några år sedan och den har bara legat hemma och dammat., men nu har jag fått upp intresset för foto och film. Jag är fortfarande nybörjare och har inget mer objektiv än standard objektivet. men jag behöver hjälp om man ska köpa objektiv till denna ( och isåfall vad) eller om man ska investera i en ny kamera? tacksam för svar!

 6. En liten fråga. Du har säkert skrivit om det, men hur har det gått med dina hårextensions? Har du dem fortfarande? Funderar nämligen på att skaffa 🙂

 7. Hej Elin! Jag känner att jag måste fråga dig lite angående objektiv 🙂 Jag ska åka till Thailand över jul och vill självklart ha med mig kameran, men har inte fotat på SÅ länge (vi pratar år..). Jag vill inte ta med mig hela kameraväskan utan helst bara ett lätt objektiv, och då står det mellan 50mm (anpassad för fullformat, så lite längre på min kamera då) eller 35mm (anpassad för crop). Vilket hade du valt? Jag kommer ju mest vilja fota vyer, men även detaljer (vilket jag tycker funkar med båda).

  1. Tack ;D Den köpte jag.... hmm... ja... vart var det jag köpte den nu igen? Bara för det så kommer jag inte ihåg vad sajten hette... Ska fundera påt 😉