Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Favvosmycken i flyende ljus

 
 
 
Mina favvosmycken just nu! Speciellt örhängena, har dem varje dag 😀 Allt från Cocoo.
 
 
Alltså what's up med denna helg? Ingenting blir som man tänkt sig. En av sakerna jag såg framför mig var att skutta runt i solskenet hemma och fotografera i flera timmar. Realiteten var att solen började flämta bakom gardinen vid ett-snåret på söndagseftermiddagen (efter en tung lördag med massa regn och mörker) och jag hann nätt och jämt hämta kameran och ta några testbilder innan ljuset hade förflyttat sig ca fem meter längs väggen och jag kunde bara häpet kolla på medan det återigen... försvann bakom gardinen. Jag ba "hallååå?! JAG SKULLE FOTA HÄR!!". Och sen var det inget mer med det. Ljus = borta. DET ÄR INTE OKEJ!
 
Jag sprang i alla fall ut och jagade det där ljuset upp på "berget" här i trädgården och knäppte av ovanstående bilder i den iskalla vinden, innan solen glatt försvann bakom horisonten. Sjukt deprimerande. Trista bilder blev det också... vadå bitter? Haha!
 
Nä nu ska jag skärpa till mig och börja en ny, bättre vecka! Heja!

21 comments on “Favvosmycken i flyende ljus”

  1. Kände samma sak i helgen, hann med lite spontant fotande när det hade snöat hemma i byn (<3), nästa dag, när jag planerat att åka ut till en jättefin bäck och fota, regnade det!!! Man blir så sur! Men dessa bilder var ju assnygga hur som helst och....

    LEJONÖRHÄNGENA!!!! 😀 GAH!

  2. Var hemma i Linköping över helgen och solen sken när jag satte mig på cykeln men efter första trampet så försvann den såklart -.- det tråkiga med hösten! 😛

  3. Så fina bilder! :}

    Solen försvinner så snabbt om dagarna nu, man hinner knappt se ljus innan det är mörkt igen, haha!

  4. Jag tycker inte att dina bilder blev trista! Helt underbara som vanligt. Önskar att jag kunde följa dig som en skugga och lära mig det du kan ?? fina, duktiga och jordnära människa, dig vill man ha nära!