Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

50 dagar kvar till jul

 
 
 
 
Jag ligger nerhasad i sängen och ska titta på Downton Abbey.
"Men faaaan jag måste blogga", gormar jag. "Men jag har ju inga bilder!". "Men det måste ju finnas några som jag inte visat?! (Ja, men tydligen inte tillräckligt intressanta enligt en viss Elin Kero). Jag fortsätter gnälla i all evighet innan syrran kommer in i sovhörnan, tar en pepparkaka och säger "blogga om att det är 50 dagar kvar till julafton". Jag ba jaaa men assåååå... "Eller så tar du blixten och tar lite bilder bara". Lätt som en plätt låter det när hon lägger fram det.
 
Så jag kastar faktiskt undan täcket och börjar leta efter potentiella fotomotiv. Det går trögt i början. Jag står och grymtar barfota på vardagsrumsgolvet. Testar ta några halvhjärtade bilder på några smycken. Ger upp. Vet att det inte kommer bli bra. Så jag går tillbaka till sovrummet och plåtar min bortknuffade dator och pepparkakorna, som min 'hyresvärd' (känns så konstigt att kalla dem det, de är ju typ lite som min andra familj) just knackat på och gett oss. Mums! (För något av det bästa med Tyresö måste ju ändå vara att det ligger en pepparkaksfabrik här - doftar gudoooomligt över hela "stan"!)
 
....och så ett självporträtt på det och så drar jag av mig tröjan och glider ner under täcket igen. Aaaah... Och nu är blogginlägget typ skrivet också (på lite halvtaskig och slarvig svenska, så nu kommer väl min alldeles egna Kerolover få stå i för att rätta haha) och jag kan pusta ut och känna mig nöjd. Jag bloggade idag också.
 
Så. Nu kan jag fortsätta med det jag tänkte göra: Senaste avsnittet av Downton Abbey!
En kväll i en bloggares liv... hehe...

30 comments on “50 dagar kvar till jul”

 1. Men shit det är ju verkligen jul snart! Längtar lite för mycket till att ställa upp ljusstakarna och kunna spela julmusik(känns ändå lite för tidigt nu haha) just nu. Ahh!!

 2. Åh, fullkomligt älskar Downton Abbey! För ett år sen var det det enda jag gjorde, stickade julklappar och taggade inför julen med serien. Ska göra om det i år, får kolla serien igen från början. Det var så fruktansvärt mysigt!
  Blir så glad över de underbara karaktärerna <3

 3. Älskar älskar Downton Abbey. Maggie Smith är min favorit 😀 Ingen kan snörpa på munnen som hon! Jag la precis upp ett blogginlägg om drömhem och jag började tänka på hur ditt drömhem skulle se ut! Bra naturligt ljus är väl ett måste tycker man? hehe 🙂 Skriver du ner mål och drömmar mycket eller hur gör du för att hålla dig motiverad? Jag känner mig as löjlig över att gnälla att jag har svårt att fotografera här i New York men det är mycket för jag inte blir inspirerad och jag har insett mer och mer att jag hämtar inspiration från naturen och ögonblick av skönhet som gamla byggnader och mysiga fika ställen. Älskar som alltid dina bilder och du får allting se så mysigt ut och välkomnade! 🙂

 4. Vad gott med pepparkaka! Haha sådär brukar vissa av mina dagar ut också, brukar däremot försöka bestämma vissa saker jag vill skriva om i veckan så det inte blir lika panikartat haha:)

 5. Downton Abbey i mitt hjärta ! Har sett om de säsonger som finns på Netflix 6 gånger nu ?och det värsta är att jag inte, på långa vägar, har fått nog! Så himla mysig, älskar deras julavsnitt.

 6. Haha, jag sitter också precis just nu och tittar på Downton Abbey! Så himla bra och mysig serie! Dock saknar jag pepparkakorna, får se till att köpa det till nästa gång 😛

 7. Hej, jag är en av dina läsare som typ aldrig har kommenterat, så detta är premiär 🙂

  Om du har brist på inspiration, kan inte du försöka fånga på bild dina olika känslolägen som du oftast har, och hur det påverkar din lillasyster känslomässigt ( jag tänkte eftersom ni känner varandra så bra så borde ni redan ha en uppfattning). Om du orkar så kommer du förstå konceptet mer om du läser mitt senaste inlägg. Du är ju så grym på att fota och det skulle vara så kul att se det utryckas på bild. Perfekt årstid ute också, den kan ses som otroligt dyster och deprimerande, eller som otroligt vacker och fascinerande. Kram!