fbpx

När en god vän gifter sig

Efter en ‘dagen före’ och natt av storm och regn, vaknade vi till en makalöst vacker och solig bröllopsdag – TUR!
 
Jag försöker rädda frisyren, som vinden för länge sen slitit sönder… haha
 
 
 
Jag, brudparet och brudtärnan Mia har precis fixat bröllopsporträtten!
 
Sist Erik O figurerade i bloggen var nog när vi kastade ostbågar för sju år sen… haha!
 
 
Igår gifte sig min gamle gode vän Jesper (som jag läste Grafisk Design och Webbutveckling tillsammans med i Jönköping 2007-2008) med sin Rebecca. Det går verkligen inte att undgå hur mycket de hör ihop! Kul att hänga med Erik O igen också (som gick i klassen med mig och Jesper) och ha honom som bordsgranne! Jag har ju viss social fobi, så det kändes otroligt skönt att ha någon bredvid mig som jag känner (får totalångest om jag är ”fast” i en middag, omringad av främlingar). Har nog iaf aldrig haft så roligt på en fest med så många nya människor förrut. Vi dansade hela natten lång, tog fula kort i ”gäst-foto-soffan” i entrén och skålade i bubbel när Måns tog hem segern i Eurovision.
 
Tack Rebecca och Jesper för en fantastisk dag! 😀

32 kommentarer

Kommenterarens avatar

Så fina bilder! Dina bilder är alltid så fräscha & fina!
Har funderat ett tag på vad du sysslade med när du bodde i Jönköping, då jag flyttade dit i somras för att gå just DG 😀 sjukt kul att höra att du gått samma program!

Kommenterarens avatar

Tur att du kände nån mer där! 🙂
Så fina bilder!
Om jag gifter mig om sisådära 10 år med min nuvarande kille så skulle jag lätt vilja ha dig som fotograf 😀

Kommenterarens avatar

Visste ju redan att du är helt fantastisk duktig #stalker 😉 Haha. Men fy så bra bilderna blev! Och såååå kul att få träffa dig Elin. Du är lika sprudlande i verkligheten som jag trodde du skulle vara 😀

Kommenterarens avatar

Hej Elin!
Du åkte ju förra året på en fotoresa till USA. Jag ska åka i år på en likadan resa. Kan inte du skriva ett inlägg om tips vad som är bra att ha med och vad man inser där borta vad som skulle varit kul att ha med (utrustning)?

Kommenterarens avatar

Men gud vad fina bilder Elin. Bilden med kramen är fantastisk! 😀 <3

Kommenterarens avatar

Wow vilka fina bilder!! Eftersom det är första gången som jag kikar in på din blogg så vet jag tyvärr inte så mycket om dig, går du någon slags fotografutbildning?:) Verkligen superbra biler! Kram

Kommenterarens avatar

Halloj!
Jag undrar bara hur du brukar redigera dina vanliga foton, som till exempel dessa? Jag fotograferar en del natur och städer men jag har ingen aning om hur jag ska få de så där extra fina, vill få liv i dem, de är fina men som sagt, inget liv, ganska platta. Vad är dina standard korrigeringar? eller har du lagt upp det någonstans på tips&tix?
Älskar din blogg, riktigt inspirerande <3

Kommenterarens avatar

Jobbar på att få ut en kurs där jag kommer visa hur jag gör, så kommer inte att berätta det innan, får bli en hemlis tills dess 😉

Kommenterarens avatar

Tack så jäkla mycket Elin! Du är en helt fantastisk fotograf som gjorde det enkelt och bekvämt för oss att bli fotade! Älskar bilderna vi sett hittills! Och så kul att ha dig där som gäst också 🙂

Kommenterarens avatar

Åh tack så jättemycket Becka, blir så glad av att höra! Det var så kul att vara med på ert bröllop! <3

Kommenterarens avatar

hej. först vill jag säga att du är sjukt duktig på det du gör. MEN NU ÄR DET SÅ ATT NÄR JAG SKA FÖRAÖVER BILDER SP BLIR DET BARA SOM BLOMMER OCH DET STÅR ATT DENNA FILEN INTE STÖD OCH JAG TÄNKTE ATT DU VISSTE VAD DET KAN BERO PÅ. OCH JAG VILL HA EN FOTO BLOGG SOM DU OCH DET GÅR JU INTE OM JAG INTE KAN FÖRA ÖVER BILDERNA TILL DATORN.
SNÄÄÄLLLLLAAAA GÖR ETT INLÄGG OM DETTA:***

Kommenterarens avatar

Vad mysigt med bröllop. Tycker det är så himla charmigt med såna där små, lantliga kyrkor också. En grej som jag tycker är bra på större middagar är för övrigt när värden/värdinnan har förberett någon sorts konversationsstartare för gästerna, typ bordspresenter eller frågekort eller något.

Kommentera