Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Det doftar solskyddsfaktor

Första gången jag smakar Half Baked - hur god?!
 
 
 
 
 
När man öppnar dörren och solen väller in på hallgolvet. Man hoppar över ballerinaskorna och tassar ut på stenplattorna. Känner vinden smeka bort håret från kinden och det mjuka träet under fotsulorna när man kliver runt husknuten. Här har jag suttit och ätit glass, utan kontakt med omvärlden och tittat på tulmanerna som vajat i vinden. Det luktar solskyddsfaktor efter årets första applicering och en uggla sitter och hoar i ett träd en bit bort. Så himla stillsamt och fint!
 
När livet känns stressat och kämpigt, så lämna mobilen inne. Sätt dig på en solig plats och betrakta allt som finns omkring dig. Koppla bort alla måsten och tankar om dåtid och framtid. Aktivera alla sinnen. Vad ser du, hör du, känner du, doftar du? Slappna av. Bara en liten sådan stund ger mer än man faktiskt kan tro.. 🙂
 
Precis den medicin jag behöver en dag som denna <3

32 comments on “Det doftar solskyddsfaktor”

  1. Har alltid haft brownie som favorite, applepie ett tag men den försvann 🙁 Sen testade jag half baked och dog, så himla underbar!!!!!

  2. Din text påminner mig om "I Ungdomen" av Mando Diao hehe.. Lite samma känsla. Att vara närvarande i nuet och betrakta naturen.. 🙂

  3. Vilken bra blogg du har! Jag har en Nikon d5000 som jag fotar en del bilder med. Jag fotar gärna macrobilder men även allt möjligt. Jag har haft den i fyra år och jag är väl inget proffs:) Men jag lär mig hela tiden. Det är klurigt med slutatider, ljusinsläpp, mm. Men av din blogg så blev allt lite klarare:) Det svåra är att få till det när jag fotar. Jag önskar dig en trevlig söndag!

  4. Så deilig! jeg har ikke prøvd denne enda :O Må vel skje i løpet av sommeren, her i Oslo er det ikke mye sommer enda- så jeg får vel vente litt til,hehe.