Vänder med vädret

40
 
 
 
 
 
Man vet att man inte har bloggat på ett tag när man skriver in N i adressraden i webbläsaren och Netflix kommer upp före Nevnarien.se…. haha… Jag mår i alla fall bättre nu! Humöret kom tillbaka med solen och jag har tokstädat hela huset, så nu är det jättefint!
 
Vi har ingen schemalagd skolgång idag, så jag cyklade ut strax efter nio och letade upp den här platsen! Först träffade jag på en gammal man som fotograferade aktivt under 40-talet och hade en massa lådor med diabilder på vinden. Jag blev nyfiken förstås – historia är spännande.
 
Sen bestämde jag mig för att klättra lite på klipporna och klättrade upp så högt jag kunde – utsikten var fantastiskt fin! Men jag älskar iof typ alla sorters utsikter och att vara högt upp.. det är fascinerande 🙂
 
Såklart hade jag inte tagit med mig stativet, så jag fick trixa lite för att få till de där självporträtten.. Hängde först upp kameraväska + kamera på en torr gren, som kunde brustit när som helst, men när den inte gjorde det så blev jag ännu mer våghalsig och surrade fast kameran i ett träd med mina Urbanears… 😉 Vad gör man inte för en bra bild..? Går ju inte att ta kort på utsikter i grodperspektiv liksom! 😉
Nu ska jag äta lunch och planera veckans måltider 🙂

40 responses to “Vänder med vädret

 1. Alltså sån sjuuuk skillnad solen gör! Jag blir mycket mer kreativ och vill komma igång o göra saker som annars tar emot väldans mycket.

 2. Ambitiost att planera maltiderna for veckan! Onskar att jag hade fantasi nog till det. Tycker det blir samma, samma. Kan du inte dela med dig av vad du brukar hitta pa? 🙂

  1. Åh jag gör ingen speciell mat alls.. planerar bara för att jag ska handla i förväg, så att jag inte står där och måste komma på vad jag ska äta samma dag, för då blir det ofta inget bra… vilket leder till ingen matlåda… vilket leder till dyr lunch… vilket leder till dålig ekonomi 😉

 3. Vackra bilder! Älskar ljuset, som skapar en så lugn stämning i den första bilden! Äntligen sol och vår! Blir alltid så inspirerad av dina fotografier. Tack för en härlig blogg, Elin! Hälsningar från Finland!

 4. Åh du inspirerar som vanligt!

  Måste bara fråga, hur lyckas du få så sjukt bra fokus på där du står när det är självporträtt?!

 5. Så härligt det såg ut att vara & som följare på Twitter är jag glad att uppiggningen av kameran fungerade 😉
  Mannen du träffade lät som ett stycke intressant historia 🙂

 6. Asså du måste vara galen haha som lindar fast hörlurarna på det sättet. Men guuu va fyndigt, har jag aldrig tänkt på faktiskt, det måste jag testa! ? Vågar man det? Det måste sitta hårt som satan, jag e rädd om min kamera även fast den inte e lika dyr som de flesta fotografers kameror är.

  Å jag håller med asså solen gör verkligen super skillnad. Jag har varit glad i flera dagar nu när den dykt upp liksom! ?

  Kramz <3 /jessie

 7. Hej!
  Jag tänkte bara fråga om du bor i ett hus, litet torp eller om du hyr av någon i andra hand?
  Det ser så otroligt fint ut där du bor och jag undrar om det är köpes- eller hyresrätt?

  Stockholm är en otroligt fin stad med vattnet, alla parker och berg. Njut åt mig också!!

  Kram Madelene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.