Leka med ljuset

17
 
 
 
 
Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50/1,4 USM
 
 
Är det någonting som får mig att må väldigt bra, så är det när solen skiner in på morgonen och blommorna i fönstret kastar en massa härliga skuggor in över mitt skrivbord.. Så det vill man ju dra nytta av såklart!
 
Åh jag hade en sådan jobbig natt inatt.. jag kunde verkligen inte somna igår och låg och vred och vände på mig i timmar.. och när jag äntligen somnade så drömde jag att det spökade helt sinnessjukt; saker flög runt i luften och jag blev aldrig lämnad ifred. Trodde till och med det var på riktigt för jag kommer ihåg hur tydligt jag tänkte i drömmen att jag skulle skriva det i bloggen.. haha! ;D
 
Och shit.. igår.. Först var jag ute och sprang/powerwalkade 5km. Sen cyklade jag 4km. Sköt pilbåge. Och cyklade tillbaka 4km i motvind (STORM!). Min rumpa och mina lår är så möra nu alltså... Så skönt! ^^

17 responses to “Leka med ljuset

  1. Hade också en kass natt, låg o vred på mig hela tin. Så somnar säkert snabbt ikväll sen 🙂
    konstig dröm haha. Vilket träningspass! 😉

  2. Det där med träning alltså… Var just på ett mördarpass med skolan och känner redan nu hur mina ben börjar värka. Får se om jag kommer upp ur sängen imorgon 😉 Du har inte fått någon träningsvärk då?

  3. Härliga ljusspel! Men visst är det härligt med ordentlig träning. Kan inte vänta på att min envisa förkylning försvinner så jag kan börja cykla 9 km till stallet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.