Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En födelsedagsmorgon!

 
 
 
 
 
Idag är det min födelsedag! Det kändes inte som att det skulle bli en så bra dag igår när jag låg i sängen och skrev en skoluppgift i sista sekunden där runt midnatt. Men när klockan ringde på morgonen solen sken (som den brukar göra den 3e juni) och jag hoppade ut genom dörren med Erik Hessles "No Words" i öronen (gud vad den är peppande den låten!), så kändes det plötsligt fantastiskt bra!
 
Jag började med att kliva in i ena grannens blommande syrenbuske, som hängde över staketet och ut på gatan för att ta en födelsedagsselfie. Men den blev inte så bra, så jag fortsatte in i nästa grannes blommande äppelträd istället. Kände mig som världens mupp där.. för såklart stod jag inte och tog selfies med min iPhone, utan med storkameran utsträckt på en darrande arm. Haha. Måste sett ut som tidernas största ego xD Men vad gör man inte för bilden!
 
När jag väl kom till skolan så stod det ett litet paket på min ritplatta. Min fina vän (och fantastiska granne här i klassrummet) CJ hade varit inne sent på kvällen innan och lämnat paketet, så att det skulle finnas här när jag kom till skolan på morgonen. Var inte alls beredd på någon present och blev alldeles tårögd när jag öppnade och såg en jättegullig kattklocka i den svarta asken! Åååh... Vet inte hur hon gör, men hon prickar verkligen in det där med presenter.. I höstas fick jag en galet fin gammal symaskin som jag velat ha jättelänge (men inte sagt till någon!) och nu en klocka och jag har velat ha en i guld jättelänge också (men det kunde hon väl ändå inte veta?? Haha!). 
 
Blev galet glad, det är en fantastisk födelsedag! 😀 (Mycket som är fantastiskt nu känner jag)

44 comments on “En födelsedagsmorgon!”

 1. Grattis på födelsedagen! 😀 Den där klockan är så himla fin, misstänker den kommer från asos för jag har kollat på en som ser väldig lik ut därifrån 😉

 2. Grattis, grattis Elin, hoppas du har en härlig dag, bliderna ser ut som om du hade det:)
  Doften av syren är verkligen sommar, de är vackra oxå, ser nästan ut som du fick ihop ett syrenhjärta på bilden, fint:)
  Ja du var ju oxå födelsedagsfin såg jag på bilden:)

 3. Åh,grattis grattis! Jag fyllde också år, i måndags. Men då är alltså du tvilling? Grattis igen! =)

 4. AWWW GRATTIS du är så SJUKT talangfull 🙂

  Om du btw gillar rockiga prydnadskuddar så kika in till mig 🙂

  Önskar en solig helg 🙂

  LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor