Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Angelica Blick i Frihamnen

Angelica Blick Fotograf

Angrlica Blick i Frihamnen

Bilder till Angelica Blicks Blogg

Angrlica Blick fotograferar sin outfit

Angelica Blick stil

Angelica Blick by me!

 

I tisdags var jag och fotograferade med den här bönan! Vi bestämde att vi skulle ställa in plåtningen om det regnade, men det såg fint ut hela dagen, så jag promenerade glatt iväg till bussen. Känslan då när man snart är framme vid location och det plötsligt börjar SPÖREGNA. Och så stormen på det. Varken jag eller Angelica hade paraply. Jag ba neeej... Men det blev bilder ändå - vi hade flyt och regnet var över på en halvtimme.

Angelica diggade sista bilden och jag måste nog säga första bilden - Vilken bild är din favorit?

67 comments on “Angelica Blick i Frihamnen”

 1. Murphys lag alltså, men det blev ju snygga bilder ändå! 🙂 Gillar också den sista bäst. Klänningen kommer till sin fördel och bilden ger ett aktivt intryck. Den tredje hade kommit på delad förstaplats om det inte vore för det där hemska väsksmycket som ser ut som en hel hundsvans typ.

 2. Wow, älskar verkligen dessa bilder. De är så sjukt snygga! Kan du inte visa hur du redigerade dessa bilder? Tycker känslan du fått fram i bilderna är så himla bra! Jag föll verkligen för bild nr. 3 uppifrån, på vänster sida eftersom "röret" ramar in henne så himla bra, & den längst upp. Hon ser ju helcool ut 😀

 3. Superfina Bilder. Jag tror jag gillar den svartvita när hon sitter under rören mest! Men svårt att välja.

 4. Åh, Angelica Blick! Så himla vacker & otroligt coola bilder! Min favvo är nog den sista, gillar tonerna & tycker mönstret på marken matchar. Men alla bilder är som vanligt sjukt snygga!
  Får man fråga vart de är tagna? 😀
  Kram <3

 5. Oj oj vilka fina bilder! Hårda, eller de har attityd liksom, men det finns också något mjukt i dom. Roligt att se! Gillar allihopa! 😀

 6. Grymt snygga bilder! Jag tror min favorit är den tredje till vänster, men den första är skitbra också och framhäver hennes kläder jättebra.
  Och vilken tur ni hade med regnet!

 7. Grymt snygga!! Så kul när två bloggare man följt i åratal börjar samarbeta!! 😀 Gilla den men fläta och den sista mest men alla bilder är grymma så det är verkligen svårt att bestämma sig!

  En liten reflektion bara, jag har inte kunnat se din header på någon vecka, varken på mobilen eller datorn, det kommer bara en liten blå ruta med ett frågetecken. Alla andra bilder och bloggar funkar, dessvärre inte din header. Tänkte du kanske ville veta om det är något som strular lite eller om det bara är ngt vajsing med min dator 🙂

  Kram

 8. den andra bilden häftiga solglasögon Joo, jag har gjort en likadan tatuering som angelica blick 🙂 det är lite skoj tycker jag. 🙂

 9. Hei Elin!

  Vad vacker hon är! Tycker om nummer 3 bäst! Men fan vad snygga fotos! Du er utrolig dyktig!
  (Er ikke svensk som du skjønner, men prøver!)

 10. Min favvo är nog den näst sista, när hon sitter på lastkajen. Tumme upp på den. Gillar alla olika material som är med på bilden och speglingen i glasögonen.

 11. Hej! Jag förstår ifall att du inte vill skriva ut vart du tagit bilderna, då många fotografer vill hålla det ''för sig själva'', men det är ju värt ett försök!

 12. Första gången jag kikar in här så måste bara fråga dig vad du använder för kamera/objektiv ? (kan du länka?)

  samt om det finns en billigare variant med samma kvalité ungefär.. vet inte riktigt vad ditt gick på 🙂 tacksam för svar!