Vattenfast!

20
 
 
 
Alltså SJUKT MYCKET TACK för att ni tipsade mig om Mixing Liquid från Make Up Store!
Nu kan jag fortsätta använda min favoriteyeliner och det utan att den kletar på ögonlocken (trots både primer och ögonskugga/puder). Älskart! Man ska kunna använda den tillsammans med ögonskuggor och dylikt för att göra dem till vattenfasta eyeliners också, men det har jag inte hunnit testa än – låter dock väldigt spännande! 😀 Har aldrig haft en färgglad eyeliner tex, eftersom det vart onödigt att köpa en sådan när man bara använder dem vid enstaka tillfällen (och kanske inte ens tycker om det?? haha).
 
Nu ska jag återgå till att sy. Gör inget annat än kör post och syr.. Så galet trött… x)

20 responses to “Vattenfast!

 1. Hej Elin. Jag har en liten fråga, när du sparar dina bilder i Photoshop, hur sparar du dem? För jag har märkt att det alltid blir dålig kvalité när jag lägger upp dem på bloggen. Jag förminskar de alltid till 1000px för att min blogg är så bred osv, lägger även på skärpa efter men det blir aldrig bra! 🙁 Hur gör du?

  1. Hmm.. det låter jättekonstigt! :/ Jag förminskar, lägger på skärpa, ändrar färgrymd till sRGB och laddar upp på bloggen – inget speciellt med andra ord /: Hur menar du med dålig kvalle? Att de blir pixliga eller så?

 2. SV: Ja precis de blir väldigt pixliga, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det ser ju bra ut tills jag förminskar dem och då blir de som sagt väldigt pixliga. Du kan ju se några bilder på min blogg om du vill, de är ju inte direkt skarpa. :/

 3. Hej! Tips: skrapa ur lite från eyelinerkakan ner i locket med baksidan av en pensel och blanda det med mixing liquid i locket, annars kan eyelinern torka och förstöras!

 4. Vill också säga tack, har haft såna problem med eyeliner men efter att ha läst ditt inlägg +kommentarer så köpte jag både eyeliner och mixing liquid, MAGISKT ju, så himla lätt att måla! Super tack!!!

 5. SV: Hahah, men dina bilder ser verkligen jättefina ut! De är liksom helt klara och fina och allting! Men det går ju inte att jämföra dina bilder med mina för du är ju typ världens bästa fotograf och allt också!

  Men tack så mycket för hjälpen i alla fall! Man är väl bara lite för kritisk mot sig själv och det man själv gjort antar jag. 🙂 Men tack för hjälpen! 🙂

 6. Tack för tipset! Jag köpte både make up stores cake eyeliner och pensel (fast den böjda) efter att jag läste ditt inlägg. Jag har varit usel på att använda eyeliner, så jag hoppas det blir förbättring nu. 🙂 Jag skall öva lite utan mixing liquid först, men får se, kanske det blir också mixing liquid i framtiden 🙂

  1. Ja, öva! Tyckte det var svårt i början bara för att jag inte visste vilken vinkel jag ville ha eller så.. men nu går det superlätt! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.