Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Om man kunde sammanfatta den här känslan i en rubrik

 
 
Vackra blommor i trädgården // Ny ekologisk ansiktskräm som jag provar // Jag efter en varm jobbdag
 
 
Jag är helt jäkla besatt av musiken. Den omsluter mig när jag ligger här i soffan och inte orkar lyfta ett finger efter en svettig jobbvecka i solen. Den pimpar min tillvaro när jag cyklar genom Tyresös lugna och lummiga kvarter. Gör att jag känner mig fri när jag slutar trampa och lyfter blicken mot himlen, för att se trädkronorna swisha förbi. Ger magi åt skuggorna som fladdrar över marken där jag står med mina bara fötter. Förstärker varje känsla jag har i min kropp just nu. Utvidgar all spänning, all fridfullhet och lägger ankare i nuet...
 
Nu lägger vi allt nedtyngande bakom oss tycker jag! 😀

21 comments on “Om man kunde sammanfatta den här känslan i en rubrik”

  1. Ett musiktips: Eluveitie. Helt fantastiskt! Vet förvisso inte riktigt vad du tycker om metal, men har för mig du gillar powermetal iallafall. Eluveitie är en fantastiska blandning av sagolika flöjtmelodier, säckpipor och growlande. Underbart!

  2. Så himla fint, Elin 🙂
    Jag önskar att jag hade ett lika starkt band till musiken som jag hade när jag var yngre. Då var jag och musiken ett. Nu är där inte lika mycket som fångar mig på samma sätt. Jag hittar någon enstaka låt ibland, men sällan hela album eller playlists.

    Jag kanske skulle ut på lite musikupptäcktsfärd... Det var faktiskt extremt längesedan så kan vara därför jag sällan hittar nytt 😉 Du kanske har lust att tipsa om lite musikfavoriter snart? Hade varit kul!

    1. Tack så mycket My <3 Nej jag hittar sällan heller några hela album eller playlists.. är glad om jag har tre låtar på samma gång som jag fastnar sådär hårt i... då går de på repeat tills jag spyr på dem haha! 😉 Lägger upp mina spelningslistor imorgon! :-*

  3. Jag ar bosatt i Australien, och borjade lasa din blogg nar hemlangtan blev for stor, nar sommaren slog ut i full prakt i Sverige och jag bokade biljett hem for att fa krama om och vara med vid ett av de dar riktigt viktiga grejerna i livet. Jag foralskade mig i dina bilder av sommarsverige, och det spadde pa hemlangtan rejalt. Det var forst nar jag landade "hemma" pa aussiemark igen och jag sag de fantastiska bilderna du tagit pa din syrras student, att wait a minute, den studenten var jag ocksa pa. Det verkar som vara syrror gick i samma klass. Vad ar oddsen? Skara var nog aldrig sa vackert som den dagen, och jag fick vara med om den. Jag ar aldrig med om viktiga tillfallen, jag bor for langt bort. Tack for en fantastisk blogg, och tack for att du fangade vara systrars studentdag sa fint.

  4. Men eller hur? Matilda Johansson heter hon, lillskiten som blev stor så snabbt. 🙂 Så glad att de fick en sådan kanondag, vädermässigt och allt.