Retusch-deadline

23
 
 
Sista timmarna med en serie bilder fotograferade av Sara Arnald.
 
 
Sista veckan innan jul hade vi workshop tillsammans med Retuscheriet och de första två veckorna efter nyår har vi nu haft en workshop tillsammans med Retiné och Sara Arnald. Grejen är bara att det har gått kräksjuka och influensa i klassen, så flera har legat däckade länge och dessutom smittade vi tydligen David från Retiné, så Jon och Justin från Retuscheriet fick hoppa in igen och ta hand om oss.. haha.
 
Vi hade deadline på bildserien idag och det har varit sån ångest sedan igår. Allt tog bara alldeles för lång tid och även om jag spenderade helgen (utöver ordinarie skoltid) i skolan, samt en helkväll igår till kl. 22,så var jag ändå inte klar med bilderna förrän 20 minuter innan de skulle vara inne idag kl 16.. Stress!
 
Så nu är det skönt! Dock tittade jag på bilderna från datorn nu och ber till gudarna att ingen ska titta på dem på en Mac… Ser förjävligt ut! Våra skärmar i skolan är liksom kalibrerade och fina, så att det vi gör på skärmen ska bli exakt det som kommer ut när vi printar.. medan min macbook t.ex. är alldeles för kontrastrik. Så när jag gör en kontrastrik bild på skolan så blir den uber-kontrastig när jag kollar på den hemma. Hemskt! haha..
 
Jaja, nu ska jag lägga de bilderna åt sidan, för Kim kommer hit snart – bästa medicinen mot stress! 😀

23 responses to “Retusch-deadline

  1. Attan vilken mysig miljö! Och vad städat och fint det är på ditt skrivbord, superskillnad mot mitt.. Haha.

  2. Hej. Gud vad fina bilder du tar hela tiden. Kika gärna in på våran blogg om du är intresserad av inredning och design.

    Interiorboys.blogg.se 🙂

  3. Du har nog kommit in på bästa utbildningen! (enligt mig) Avundas dig! Här i Finland finns inte liknande om man inte kan finska.. Ha det bra! Kram

  4. Hej!

    Har följt dig mycket till och från sen väldigt länge tillbaka. Känns nästan som att du är i min ålder fast du inte är det. Känns också som att du kommer bli någonting stort inom fotobranchen. Du har så mycket idéer och tankar men även kunskapen till hur du ska använda det till något kreativt. Beundrar dig och ditt driv <3 Jag hoppas att du blir någonting stort, så att jag kan fortsätta följa dig och se din konst. Men även för din skull att det blir till något bra. Kram på dig <3

  5. inspirerande med inlägg från skolan! 🙂 hoppas jag själv vågar satsa på drömmar med foto och konst istället för säkerheten som kommunalanställd någon gång!

  6. inspirerande med inlägg från skolan! 🙂 hoppas jag själv vågar satsa på drömmar med foto och konst istället för säkerheten som kommunalanställd någon gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.