Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Utekatt

 
 
 
Sony a5100 + Sony 35/1,8
 
 
En av de saker jag försökte mig på när jag var ute och fotade igår var att fånga Ada i rörelse på bild.
Det var ju lättare sagt än gjort om man säger så... hon är så jäkla snabb! Haha... Och där flängde jag efter som en plastpåse i vinden med ett par suddiga bilder liksom.. fullständigt okontrollerat xD  Hon är lite lurig, för om jag ser henne i en position och i en miljö som kommer bli 'fantastisk på bild', så närmar jag henne och preciiiiis innan jag har bilden, då sticker hon! Aaaaaah! Haha... Det senaste har det sett ut så att hon springer ifrån mig i trädgården i typ en kvart. Sen tröttnar jag och börjar fota blommor.. och då minsann kommer hon insmygande i bild, bara för att hon absolut måste vara med hela tiden... 😛
 
Katter alltså! 😉

20 comments on “Utekatt”

  1. Så söt! Jag är vanligtvis lite rädd för katter, men efter att jag träffat Johan var jag liksom tvungen att lära mig vara i deras närhet - familjen på Öland har TRE stycken.. haha. Och igår hade min kusin med sig världens finaste på kalas, smälte totalt över att han hade små vita strumpor på framtassarna!

  2. Haha, känner igen det där så väl!
    Jäkla katter till att dels vara ivägen och dels förstöra perfekta tillfällen att få dem på bild. Har så många där det bara är ett suddigt, vitt virrvarr 😀
    Men det går inte att låta bli att älska dem ändå, godjuren <3

  3. Haha känner så igen mig ,både i detta och det tidigare inlägget.. den här tiden på året är de nästan omöjligt att hitta något kul att fota.. grått o trist..

  4. Ville bara tacka för tips på ritplatta =) Men de e liiiite svårt att komma in i användandet när man är van vid mus =)