Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En halv minut i Narnia

Filmad med Canon EOS 5D Mark II + Tamron AF 45/1,8 SP DI VC USD
 
 
Alltså! Jag är så lycklig och tacksam över att vi kan ha sånna här magiska dagar. Att vakna upp till snö och frost som glittrar i den mjuka morgonsolen. Jag steg direkt upp och tog på mig mina sagokläder och promenerade ner till den närmaste sjön, tio minuter bort. Där stod jag precis intill den stora vägen, husen och gångvägen... men märkte det knappt inte.. för där bland de vitklädda grenarna var jag i mitt alldeles egna lilla Narnia. I tre timmar rörde jag mig över en yta på max 20 meter, helt uppslukad av min omgivning. Känslan när manteln fladdrade bakom mig, när solen lyste upp mitt ansikte och jag spände bågen... den är oersättlig.
 
Jag älskar årstiderna och vad de gör med vårt land <3

17 comments on “En halv minut i Narnia”

 1. Hade något sådant på känn, bajs! Skönt och veta dock att det inte är bara min 😛
  Och, då ska jag bara bråka med mig själv och se vad jag kan stå ut med. Har dock bara en rätt enkel variant nu så det kanske inte blir några större svårigheter att byta.
  Tack för svaret!

  Och nu till videosnutten: ge mig mer!!! <3
  Inte kan man tro att du är någonstans i tråkiga Sthlm, eller Skara eller vart du nu var, eller någonstans alls i Sverige. Helt enkelt Lovely och inspirerande. (därav min fråga om fjärren, blev ju nästan sugen på att fota självporträtt :D)

 2. Men men men åååh!! Om det bara kunde vara socialt acceptabelt att gå runt med medeltid/fantasykläder 24/7... Och här ska definitivt sys vinter-medeltid-fantasy-kläder, jag menar förr eller senare måste det ju komma en riktig vinter med mängder av snö och då kan man stå där med sina varma gosiga kläder och bara njuta och samtidigt awesome ut... medans alla andra går runt och drunknar i sina dunjackor, haha. ^^

  1. Men ellerhur?! Kände mig FAB när jag filmade detta hehe... Fick väldigt mycket uppmärksamhet av folk som gick förbi haha..

 3. Vad du är vacker!! Jag blir så tagen av dina tidresor och de parallella världar du har skapat och lever i! Magiskt 😀 !!

 4. Hej! Tack för en bra blogg! Jag är själv intresserad av att börja fota lite mer på allvar och försöker hitta en bra kamera. Har kolla på både kompakta systemkameror och vanliga. Jag vill gärna ha wifi, vändbar pekskärm... Tittat på Sony a5100 och Canon 760D. Vilken av dessa kameror skulle du rekommendera eller har du nått helt annat förslag? Hade ju varit skönt med ett litet och smidigt kamerahus så man orkar ta med sig det överallt men å andra sidan tycker jag att Sony har väldigt få objektiv att välja på...

  1. Jag kan bara säga något om de kameror jag använt och jag gillar min Sony. Kan man tänka sig att lägga ner pengar på tex ett 35/1,8 eller ett 24/1,8, så är den toppen! Annars gillar jag personligen att fota planerade bilder med min Canon. Men det är ju väldigt individuellt. Tror du inte du kommer orka bära med en stor kamera så är det ju en bra idé att välja en mindre 🙂