Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Jag kunde ju inte få en riktig båt så...

 
 
 
 
Jag har äntligen fått de där sommardagarna som man drömmer om varje år när sommaren är på ingång. De som jag inte trodde att jag skulle få den här sommaren.. haha.. Igår letade vi Haninge runt efter uppblåsbara båtar (eftersom jag inte kunde få en riktig båt - hade till och med kollat blocket för att se vad det skulle kosta med en eka - så kunde jag väl ändå skaffa en uppblåsbar... haha!), som vi sedan låg och guppade runt på här på sjön, medan vattnet kluckade. Sjukt jävla gött. Älskar badsjöar som inte är så överbefolkade, så detta stället är bara helt perfekt.
 
Idag käkade vi bananpannkakor till frukost på en klippa och sedan blev det ännu mer båtguppande. Och en hel del plaskande och simmande för min del också. Jag älskar att bada. ÄLSKAR att bada! Lite lustigt med tanke på att jag är rädd för vatten. Haha. Eller det är väl inte själva vattnet i sig som jag är rädd för, utan mer djupet och det som man inte ser. Och jag får vrålpanik om nån håller i mig där jag inte bottnar.. haha.
 
Ps. Jag råkade höra Imagine Dragons' Warror (den som är med i Insurgent-filmen) på radion (gotta love Bandit Rock) igår och GUD vad bra den är?! Föll vid första öronvibbrationen... 😉
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De nedersta bilderna är fotade med iPhone 5S, eftersom jag glömde batteriet till kameran hemma igår... aaaahhh... haha!

32 comments on “Jag kunde ju inte få en riktig båt så...”

 1. Gud vad härligt det ser ut! Lite förargligt att de bästa sommardagarna vädermässigt skulle komma nu, efter skolan har börjat.

  Tycker det är så himla roligt att läsa att du rör dig i Tyresö/Haninge-området eftersom jag också rör mig där i krokarna varje dag (har hästen i Haninge). 🙂 En liten dröm hade varit att springa på dig, men hade aldrig vågat säga hej, haha!

 2. Härliga bilder, verkligen riktiga sommarbilder. då jag själv är en badare kan jag inte annat än hålla med, tycker bada är kanonkul.:)
  Är det du på klippan bilden? Ser i alla fall väldigt skönt ut, samma som båtbilderna, man blir änna badsugen:)
  Ja du fångade en sommardag som den ska se ut och dessutom med frulle på klippan och solnedgång. Inga fel!:)

 3. Det är så härligt att sommaren är har på riktigt nu. Alla på jobbet tyckte jag var tokig som tog sen semester. Men nu har jag haft 3 soliga veckor och en till på g 😉

 4. Men ÅH så fint det ser ut! Riktigt mysigt med sommarkvällar vid vattnet, blir så avundsjuk! Fast jag är också rädd för vatten, blev det för ett par år sen bara och kan få panik plötligt. Speciellt om jag kommer åt något under vattnet, om något rör vid mig. Usch! Och när man inte ser botten och vad som döljer sig under en. Men det är ju helt underbart skönt att bada annars! 😀

 5. Åh, vad heter sjön? 🙂 Jag bor i Haninge och det stör mig riktigt mycket hur jag känner igen sjön på bilderna men verkligen inte kan sätta fingret på vart det är någonstans!

 6. Jag hade helt gett upp hoppet om sommaren och så fick vi såhär fint som du visar på dina bilder! underbart. Håller med om att den låten är grym, bandit är den enda radiostationen jag lyssnar på och idag när jag körde ut till havet så hade jag bandit på med fullt ös och vinden i håret... sommar!

 7. Den texten du la in i ett inlägg efter detta inlägget igår var så himla bra skrivet! Trodde allvarligt jag läste en bok först. Synd att du tog bort det. Ville bah kommentera att det var riktigt bra! <3

 8. Just den låten skapades framför allt till onlinespelet league of legends World Championship och är inspirerad av ett av Lagen som var med ^^ Sedan att insurgent använde låten är ju bara plus i kanten för imagine dragons c:

 9. Har tidigare bara förknippat den där låten med spelet League of Legends, älskade den också sen första gången jag hörde den! Nu måste jag ju kolla på Insurgent om den är med där, kan tänka mig det kan bli en häftig scen!