Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Första dagen i Visby och sista som mugglare

Lördag. Jag strosade runt på de alltid lika mysiga gatorna och kollade beundrade ruinerna.
 
Filmade den sista snutten till min "Inför Medeltidsveckan"-vlog som ni ska få se snart! 😀
 
 
Satt på stranden, lyssnade på sagomusik, tittade på vågorna och skrev i min fina bok!
 
Mötte Toothless' lillebrorsa........
 
Och blev bortskämd med grillat! Fy farao vad gott det var, ännu godare i kvällssolen!
 
 
Igår (och i förrgår) var ena jävligt skumma dagar.. På fredagen slutade jag jobbet, drog hem och sydde klart min klänning (eller i princip, tog de sista stygnen på färjan till Visby haha). Det var bara det att jag sydde långt in på natten och när jag var klar så insåg jag att jag att jag inte hade packat och att jag skulle göra mig själv en stor, fet otjänst om jag lämnade huset mitt i sykaoset.. så där mellan 02-04 på natten städade jag alltså hela huset och packade väskorna. Insåg att det inte var någon idé att gå och lägga sig, för jag var ändå tvungen att gå upp en timme senare, eftersom jag skulle gå till bussen klockan 05.00..
 
Så jag for iväg.. fick väl några ögonblicks sömn i de obekväma sätena på bussen/färjan.. Sen hade jag en helt vanlig dag i Visby och jag fattar inte hur man kan vara så pigg när man har dygnat??
Tänkte jag skulle ta en lång och härlig sovmorgon idag, medan jag kan.. men jag har två flugor här som har bestämt sig för att göra mitt liv till ett helvete. Sitter de inte i mitt ansikte, så surrar de i örat på mig och jag har varit upp och försökt ha ihjäl dem fem gånger, men de är så satans snabba!!
 
Tiden är alltså strax efter 06.00 och jag vill SOVA! Så jag ska upp och jaga de där flugjävlarna en sista gång här nu.. Önska mig lycka till... 😛
IDAG BÖRJAR MEDELTIDSVECKAN! HURRA! 😀 😀

14 comments on “Första dagen i Visby och sista som mugglare”

 1. Har aldrig varit på medeltidsveckan. Har faktiskt aldrig ens varit på Gotland. Men åh va jag skulle vilja ändra på det!

 2. Jag har definitivt inte fattat att Medeltidsveckan redan är här - det var ju nyss juni! Hoppas vi springer på varandra, för jag vill se din nya klänning live 😀

 3. Hej Elin!
  jag har nog följt din blogg i flera år 🙂 kommer ihåg när du hade dina inlägg om Photoshop guides, lärde mig mycket på den tiden.

  Härlig tjej och mycket medeltid det gillar vi!

  Säkert många som frågat redan men var har du fått tag på den där väskan i brunt skinn?!

  Kramar Ninni / örebro