På promenad genom stan

19
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har haft min mamma här i helgen, vilket har varit supermysigt! Igår knallade vi runt i stan hela långa dagen tillsammans med hennes jobbarkompis (och granne) Kattis. Först en fikapaus på söder, sedan lite strosande runt Östermalm. Mamma skämde bort mig med en makalöst god middag på Fridays och en ny stekpanna (ÄNTLIGEN, min gamla är helt förstörd… haha…). Jag köpte en ny, blå kjol på HM. Sedan vinkade jag av henne på stationen på kvällen och drog iväg till skolan för att jobba med några bilder som jag fått i uppdrag att göra. Har en hel del skolarbete i veckan, så tänkte att det kunde vara bra att ha det betalda jobbet gjort..
 
Ikväll blir det BÅGSKYTTE! Längtar! Helt tveklöst det bästa man kan göra en måndag! 😀

19 responses to “På promenad genom stan

 1. Åh mysigt med lite mamma-tid <3 Dom är bra dom, dom där mammorna 🙂

  Och hur bäst är det inte att det är bågskytte på måndagar? Helt plötsligt blev måndagar veckans bästa dag! 😀
  DESSUTOM NYTT AVSNITT AV JORDSKOTT IKVÄLL!! ghahaaa

 2. Hej Elin!
  Så sjukt fina bilder som vanligt och fortfarande bästa bloggen! Har en fråga till dig faktiskt. Det är så att i idrotten i skolan har vi fått en uppgift att intervjua en person som har ens drömjobb eller ett jobb man är intresserad av. Och du är ju fotograf, vilket jag är sjukt intresserad av att bli. Så jag undrar om jag kan skicka iväg ett mail till dig med lite frågor om hur arbetet är fysiskt, liksom hur bra det är för kroppen osv. Så om du är intresserad så kan du väl svara på den här kommentaren? Ha det bäst!

  1. Tack så mycket! 😀 Jag har varit med i väldigt många intervjuer på senaste tiden, så jag pallar tyvärr inte en till :/ Men känner mig ärad att bli tillfrågad! 😀 Kram!

 3. Gud vad mysigt! Häftigt också att du lyckas ta miljöbilder som på nåt sätt ser så "harmoniska" ut, jag får mest panik av allt folk i Stockholm haha!
  Jag och Fredrik firade vår sexårsdag på Fridays och jisses vilken mat! :O Fantastiskt gott, men kanske inte nåt man pallar äta jätteofta.

  1. Haha! Jag väntade till alla folk hade passerat 😉 Nej men det var faktiskt ovanligt lite folk ute just den där dagen.. förmodligen för att regnet hängde i luften och det typ stormade… haha.. Oh I know! Älskar Fridays! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.