Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Bågskytte!

 
 
 
 
Idag har jag haft en sjukt rolig dag! Jag tog nämligen med tjejerna från klassen på bågskytte! Åh det var så himla kul att ha dem där och se att de också tyckte att det var kul! Jag är ju medlem i den här bågskytteföreningen nu sen en tid tillbaka, så jag har som mål att hänga i hallen en gång i veckan. Snart är det dags för utomhusskytte, så då kanske jag kör lite oftare... men det blir nog bara om jag skaffar mig en egen båge tror jag 🙂 VILL HA EN LÅNGBÅGE NU SÅ JAG KAN ÖVA MASSOR!
Gud jag älskar verkligen bågskytte, hade sån euforisk känsla i kroppen när jag gick hem från bågskyttet ikväll! Tyvärr grusades den ganska fort när jag hade ett sånt där ödsligt-industriområde-intill-skogen-helt-ensam-med-dåligt-batteri-på-mobilen-och-så-kommer-två-stökiga-killar-ögonblick. Hatar att behöva gå omkring och känna rädsla för andra människor. Hatar att känna mig begränsad pga den rädslan. Önskar att jag som tjej inte behövde gå en omväg hem för att känna mig säker. Att jag inte behövde beväpna mig med nycklar. Gå med nödnumret till hands på mobilen. Fundera över möjliga flyktvägar - eller som idag, ringa en vän så att hon kunde hämta mig, för att två killar verkade hotfulla mot mig.
 
Nu ska jag sova. Och tänka på bågskytte! På hur kul vi haft idag! <3

31 comments on “Bågskytte!”

 1. Jag som kille kan ofta tänka tvärtom hur du kände dig, eller hur jag ska uttrycka mig. Om jag är ute och går och ser en ensam tjej eller även ensam äldre pensionär så brukar jag ofta tänka hur dem kan uppleva sitiuationen, blir de skrajja? oroliga?
  Ibland saktar jag ned, går över till andra sidan vägen eller något dylikt.
  Är så jäkla fel att du som tjej ska behöva känna så, men även fel att jag som kille ska behöva göra som jag gör. Men jag gör det för vill på nått visa respekt och visa på avstånd att jag är ofarlig.
  Sjuk värld!!

  lycka till med bågskyttet 😉

 2. Jäää!! 😀 Bågskytte, bästa som finns! Jag har verkligen blivit helt besatt just nu, skjuter minst 2 gånger i veckan, ibland 3 haha. Att utesäsongen har börjat gör väl sitt till. Mycket härligare att vara ute. Men det är faktiskt kul med att skjuta tavla inne också.
  Vilka coola skjutväggar ni har? Svarta och randiga i värsta färgerna.
  Förresten, jättemysigt inlägg om när vi var på Läckö Slott ^_^ <3
  kram

  1. Haha men åh vad underbart det låter! Vi har inte flyttat ut än.. men kanske att det där smittar av sig på mig också.. haha 😉 Vill ha en egen båge så att jag kan gå dit när jag vill!! aaah 😀

 3. Vilken klubb är du medlem i :)? om det nu borde sägas här 😀
  tycker det är svårt att hitta klubbar!

 4. Fyy vad obehagligt ! Så finns det människor som påstår att kvinnor inte alls har det så dåligt som vi påstår.. pfft. Men kul med bågskytte i alla fall 🙂 Min bror övar det också, han brukar skjuta lite när han kommer till vår gård, på en äng i närheten!

 5. Det där är så himlans kul,! Gjorde det med klassen för några år sedan, jag var sämst men själva upplevelsen var jätterolig

 6. Jag hade verkligen velat testa detta. Eller jo.. jag har testat kom jag på nu. Fast det var utomhus på ett skånsk gammalt ställe. Jag fick stora stora blåmärken på armen när "linan?" slog emot armen. Detta var ca 10 år sedan haha

 7. åh det ser så himla kul ut! Jag har testat något liknande förra sommarn så är så taggad på att ta upp det 🙂

 8. Nice! 😀

  Nyss kommit hem ifrån att ha varit utomlands på Madeira, alltså kommer bloggen rulla med bilder därifrån och mitt 'fotouppdrag'! Checka gääärna!

 9. Om TVÅ DAGAR börjar jag nybörjarkursen i bågskytte hos en förening här nere i skåne. JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD SÅ DET GÅR INTE ATT BESKRIVA!!!! Äntligen :'D
  Har redan börjat leta efter vettig recurvebåge och nybörjarpaket så jag kan träna hemma sen, haha

 10. Dunderkul var det! Vill skaffa medlemskap snarast så vi kan gå tillsammans! Måste dock komma ikapp dig o dina skillz... Du prickade ju rätt varje gång typ!!

  1. JA! Jag vill att du ska gå med så vi kan regera tillsammans! 😀 😀 Och du kommer snabbt ikapp, det är jag helt övertygad om 😉