Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

ED SHEERAN

 
 
 
Ååååh......! Alla tiders....
Idag var jag och Therese i Globen och såg Ed Sheeran. För det första så har jag aldrig vart i Globen, så det var ju väldigt festligt. För det andra så var ju Eddan helt fantastisk! Woooow.... Bloodstream är och förblir min favorit..
Wäääw. Kul också att veta att ens syster står någonstans där nere i folkhavet (när man inte träffat henne på någon vecka och saknar henne massor!). Nu blir det till att sova här för fröken Kero och Andersson. Klockan är ändå två minuter över midnatt. Godnatt! 😀

29 comments on “ED SHEERAN”

 1. Det var den bästa konserten EVER. Så otroligt duktig <3 Och de två sista låtarna - döör! Hela Globen dansade 😀

 2. Haha! Ja, bara den känslan av att man är på samma ställe eller i samma stad, fastän man inte ses, gör en stor skillnad alltså...!

 3. Hej Elin! Jag fullkomligt älskar din blogg och dina bilder, och med det menar jag att jag inte kan lägga ifrån mig datorn förens jag har tittat in här. Mystiken, värmen och ljuset som du alltid lyckas få med i dina bilder är något jag so bad önskar att jag ska lära mig!
  Hursomhelst! Jag och en kompis ska starta en fotoblogg tillsammans och när man har en blogg så kan det ju vara bra med en design/header. Så till min fråga... Har du själv gjort din design? Är den köpt (i så fall var?)? Om du själv har gjort den, tar du emot beställningar? Hoppas du vill svara 🙂
  Kram 🙂

  1. Men åh tack så mycket! :DJag har gjort min design själv, men har tyvärr inte möjlighet att göra till någon annan, då jag har annat för mig 🙂 Kram!

 4. Hejsan!

  Jag har precis startat upp en blogg igen efter 4 års uppehåll. Skulle bli jätte glad om du gick in och kommentera vad du tycker hittills!
  Tack på förhand.

  Med vänlig hälsning,
  Tobias!

 5. Konserten var SÅÅÅ bra!! Är så glad att jag gick på den, helt amazing var den ju. Åhh får nästan rysningar bara jag tänker på den!

 6. Hej, märkte att din blogg header såg lite konstig när jag gick in och kollade med iPad, den täckte inte hela sidan. Du kanske redan är medveten om det, tyckte det annars kunde vara bra om du visste 🙂