Ny frisyr och lite sånt

47
 
Canon EOS 5D mark II + Canon EF 35/2.0 IS USM + Canon Speedlite 430EX II
 
 
Och så blev jag ännu ljusare. Haha. Jag kan inte hjälpa att jag tycker att det är lite komiskt.
Så många år som jag raid’at mot mig själv i blont hår.. och här sitter jag nu…! 😉 Alltid kul att testa lite olika.. och nu har jag haft en himla massa hårfärger. Här är alla. Blond, mörkblond/ljusbrunt, brunt, mörkbrunt (med diverse olika röda skiftningar haha..), svart och knallrött. Om jag nu hade vetat hur jag skulle fylla i ögonbrynen back in the days, så hade nog inte svart varit så fy skam ändå.. även om det blev en väldig kontrast mellan min ljusa hy och det mörka håret.. Jag gillade verkligen att ha rött hår.. men det var så sabla jobbigt att ta hand om!
 
Som ni ser så har jag tagit ur hårförlängningen också. Men bara tillfälligt. Det känns som att jag inte har något hår kvar nu.. buuuhuuu… man vänjer sig snabbt! Haha… Anledningen till att jag tog ut håret var för att det var tvunget att sättas om (fästena hade växt så långt ner) och då tänkte jag… att om jag nu ska till USA i 14 dagar – så för mitt eget bästa – vore det lättare att inte ha en hårförlängning att ta hand om. Det kommer liksom bli mycket slit och släng, levande i bil och tid som man vill fokusera på livet där borta på andra sidan Atlanten.. Så då väntar jag med isättningen till efter resan istället – vilket innebär att håret kommer vara extra fab lagom till Medeltidsveckan.. Hurra! 😉
 
Somrigt och gött känns det i alla fall! Och superlätt!

47 responses to “Ny frisyr och lite sånt

 1. Well, Även om den röda var min favvo, så är du en sån där som passar i det mesta, en unik talang ^^ men sååååå du! ;P

 2. Medeltidsveckan? Vart är det någonstans?! Låter ju awesome.. Medeltiden är ju en utav de bästa ”tiderna” för fantasy!

 3. Iih, fint da!! Dessuten er det jo deilig med lyst hår nå som det snart er sooooommer <3 😀 Synes i grunnen du passer til en hel masse hårfarger!

 4. Snygg i alla, den bilden längst upp till häger liknar du Bella i Twilight enligt mig, Bra förebild, du peppar mig verkligen till att fota.

 5. Tycker du passar jättebra i det blonda/mörkblonda (bild 2 som du länkade) och de som du har på bilden i inlägget. Sjukt snyggt!!

 6. Blev sjukt fint det där! Känner igen mig i det du säger om rött hår.. trivdes som fisken i vattnet i rött men är ju sååå tröttsamt att underhålla. Glansen går ur på en vecka och då sitter man där med dassigt rött hår istället, tråkigt!

  Hoppas att du haft en fin helg i övrigt, kram på dig!

  1. Haha men exakt… dasset… kändes som att man hade mer av det än det faktiska fina röda.. Inte så konstigt kanske eftersom man inte orkade färga SÅ ofta. Kanske iof hade kunnat göra det bättre om jag använt sånna där färgbomber.. men men.. 🙂 Kram!

 7. Snyggt! Gillar också rött men gud så jobbigt, håller med. Kanske att det blir lite i topparna någon gång igen, men inte hela håret. Känner stressen bara ökade så snart du nämnde det. 🙂

 8. Hej elin!
  Ver inte om du redan vet om det eller så, men rikstornserspelen på hovdala slott, i Hässleholm nästa vecka hade verkligen varit något för dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.