Mergim Qoqaj

 
 
 
 
Modell: Mergim Qoqaj Foto: Elin Kero
Canon EOS 5D mark II + Canon EF 50/1,4 USM
 
Hey folks! Det här är Mergim! Vi hade en fotografering igår i finvädret – helt fantastiskt ljus i skuggan och helt galet varmt i solen. Jag fotade direkt i solen också faktiskt… vilket ju inte direkt brukar vara min grej – men varför köra den enkla vägen, när man kan utmana sig själv lite? Haha..
 

Mergim är grym för övrigt. Alltid roligt att jobba med personer som vet vad de håller på med och som förstår sin kropp och sina vinklar. Det lämnar mer utrymme åt mig som fotograf att tänka mer på själva fotograferandet. Jag såg det lite som en testfotografering och jag tror bestämt att det blir mer av Mergim i min blogg och min portfolio framöver! Kul kul! Vi har många idéer för kommande fotograferingar! 🙂

 
Nu sitter jag och redigerar en bild som är tagen i direkt solljus. Mycket jobb…….. haha.
 

Hey folks! This is Mergim! Yesterday we had a photoshoot together and I believe it was the warmest day of this year so far here in Sweden.. We shot both in the shadow (the pictures above), where the light was simply amazing, and in direct sunlight, which was a bit tricky since I’m not used to it.
 

Mergim did a great job and it’s always fun working with talented people, who know their body and angles. This makes me able to focus entirely on the camera and MY angles. 😀

48 kommentarer

Kommenterarens avatar

åh så snyggt (och snygg)! Nr 2 är min favorit, riktigt bra 🙂

Kommenterarens avatar

Första bilden är så fin! Kolla gärna in min senaste nageldesign på bloggen! ♥

Kommenterarens avatar

Alltså, herregud! Is he real?! (gör en emoji med hjärtögon!!!)

Kommenterarens avatar

Två fantastiska bilder på en fantastiskt snygg modell 🙂

Kommenterarens avatar

Äntligen har jag läst i kapp:) Många fina bilder du publicerat. Både på dig och andra, bilden på Åsnan var kanon!:)
Läste att du varit i Skannör och det stället gillar jag, skitfint där. Var med om en galen grej där, ska inte skriva det för det kan vara ointressant för andra men det handlar om en nakenstrand jag ramlade in i:)

Du är fö superfin i blont hår:)

Kommenterarens avatar

Hej Elin. Som fotograf själv (Amatör än så länge men på god väg) undrar jag om du har lust att visa en liten video om just redigera bilder som blivit tagna i direkt solljus. Jag blir alltid så nojjig när jag ska fota mina kunder och det är strålande sol och jag får springa iväg och leta efter ett skuggigt ställe.

Men för övrigt vill jag bara säga att jag älskar din blogg, dina tips och bilder!

Kommenterarens avatar

Ska se vad jag kan få fram! Kanske inte precis just nu, för jag har lite mycket att tänka på, men senare i sommar absolut 😀

Kommenterarens avatar

Wow… .vilka bilder!
Såg att många redan frågat efter det bland kommentarerna och jag vill bara lägga till att jag med vill ha lite tips om redigering av direkt solljus bilder.

Kommenterarens avatar

Elsker det første bildet! Man dras inn av øynene hans og fantastisk fin og soft sort/hvitt.

Kommenterarens avatar

Hej Elin

Ville bara säga att jag tycker du är så sjukt duktig! Keep up the good work!

/Matilda i Stockholmsbutiken

Kommentera