Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Lillasyster blev myndig!

I helgen fyllde min syster 18 år! Sjuuuuukt! Vilken födelsedag hon fick - med överaskningsfest och allt! Själv ropade jag nog hej innan jag kommit över bäcken, för jag har inte mått så bra i helgen och mår fortfarande inte bra. Det är inte så att jag är dödssjuk, men jag känner mig så jäkla konstig. Som att jag inte riktigt är jag. Yr och illamående. Orkar ingenting. Blödde näseblod två gånger i veckan, vilket är väldigt mycket för mig som typ blött näseblod två gånger under hela min livstid. Vill inget annat än att känna mig "normal" justg nu. Måste fixa de nya arbetsproverna som jag ska ha med mig till Fotoskolan under provdagen om 1,5 vecka. Måste svara på mejl ang. plaggen på min bloppissida, som jag skjutit upp för att jag inte mått bra och haft så mycket annat att tänka på.
 
Nu lyssnar jag på soundtracket till How To Train Your Dragon och plötsligt känner jag mig som en superhjälte här där jag ligger i sängen och dricker juice. Bra, sånt där!
 
 
 
 

25 comments on “Lillasyster blev myndig!”

 1. Har du problem med ångest(psyket i allmänhet)? Då kan man känna sig konstig och som att man inte riktigt är sig själv + att man kan blöda näsblod och så då om man är stressad eller liknande!

 2. Åh! Det måste vara så underbart att ha en syster. Så mycket man kan ha gemensamt! Men sen finns det ju säkert baksidor också 😉

  Du får krya på dig! Ta hand om dig lite extra och vila så får vi hoppas du snart blir bättre 🙂 En kram till dig!

 3. Hej Elin

  Jag tänker mest att du kanske inte riktigt hämtat dig från din depression? Eller att du kanske är väldigt stressad. Jag ser dig (fast jag inte känner dig) som en fruktansvärt produktiv ung tjej som har massor av bollar i luften. Du presterar oerhört mycket och är grymt duktig! Har förmodligen riktigt höga krav också på dig själv. 😉

  Ett litet tips, som du förmodligen hört miljoner gånger, lyssna på din kropp. Jag hoppas att du tar hand om dig och jag önskar att du ska må som dig själv snart igen, för jag blir otroligt inspirerad av dig, din blogg och dina foton!

  Sköt om dig! kram