Kraschlanda & Like-knapp

 
 
Finns inte ord för hur skönt det är att vara hemma.
Igår när konduktören lyfte ner min tunga resväska på perrongen och jag stod kvar en stund medan tåget susade vidare, så kände jag bara… whaaah… wow. Även om det var helt igenmulet och regnade (och jag hade sandaler med strumpor i, som drog åt sig av vattenpölarna), så har jag inte varit så glad över att vara hemma sedan jag flyttade in för ett år sedan. Bankeryd liksom… yeah! The place to be!
 
Sen var väl inte min bil så glad för att jag bara höll in bromsen när jag startade den (kört för mycket automat i Grekland). Men det är en annan femma. Jag drog till affären det första jag gjorde och handlade en massa gott gott, sen placerade jag mig i min saknade säng för resten av dagen och kollade på America’s Next Top Model. Fattade inte hur trött jag var förrän jag var tvungen att stänga av mitt i avsnittet och slumra i någon timme.
 
Känner mig lika trött efter jobbet idag, så blir en kraschlandning i sängen dag 2… haha..
Har fått en beta-like-knapp nu också förresten! 😀 Woohoo! Hoppas den kommer funka finemang! 😀

14 kommentarer

Kommenterarens avatar

Höll in bromsen när du startade bilen? Men men… så gör jag ofta. Ska man inte göra så? Är det någon skillnad? Försökte googla men kunde inte hitta något förutom att man ska hålla nere bromsen innan man startar när man testar bromsarna. Vad händer när man håller nere bromsen då? :S

Kommenterarens avatar

Haha man ska ju hålla in bromsen när man startar bilen! Du menar inte att du glömde kopplingen? 😉

Kommenterarens avatar

Haha okej. Jag blev ju skitorolig. Tänkte typ att jag långsamt har förstört min bil genom att hålla nere bromsen när jag startar… Phu!

Kommenterarens avatar

Hur får du dina bilder att gå från kant till kant i dina inlägg? utan vitt runt om menar jag? snälla hjälp, håller på att ändra min design och kan inte lista ut hur man gör det! skulle uppskattas.

Kram!

Kommentera