Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En påg, ett par Skånska sanddynor och så jag

På väg söderut mot Köpenhamn (varifrån vi tog flyget till Santorini), så pausade jag i Malmö/Skanör/Falsterbo (blir förvirrad av de två sistnämnda som är samma stad fast ändå inte?? Var i båda hur som helst.. haha) och hälsade på Fabian. Vi tog typ tusen bilder - blir lätt så när man umgås med en annan fotograf och det liksom är "tillåtet" att stanna på en och samma punkt i typ tio minuter.... host.. en halvtimme. Haha.
 
För mig som inte varit söderut så mycket i mitt liv, så är Skåne som sagt lite exotriskt. Blir helt till mig varje gång jag är ner. Så även denna gång. Mer Skåne åt Kero! Fast nä, först Stockholm får jag hoppas. Första dagen på Santorini så fick jag veta att jag gått vidare till provdagarna på FotoskolanSTHLM. EXCITING!
 
Här kommer de tusen bilderna! Eller ja.. några av dem.. hehe..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna på mig är fotograferade av Fabian Wester, men redigerade av mig.

30 comments on “En påg, ett par Skånska sanddynor och så jag”

 1. Haha! Det där med att stanna på en och samma plats i 10 minuter- en halvtimme känner jag så mycket igen mig med! Ofta när man går med andra som inte fotar tror de det räcker att stanna och ta EN bild på varje ställe, haha! Jag går då hellre själv och stannar på varje ställe exakt hur länge jag vill 😉
  Kul att du kommit vidare i uttagningen! 🙂

 2. Härligt!! Ett steg närmare. Håller en tumme för att det går bra på provdagarna oxå.
  Underbara bilder förresten! 🙂

 3. Helsingborg är inte dumt. Skåne är fint. Låter ännu bättre med en fotokompis. . Rätt ensam hobby, jag har liksom ställt in mig på att vara ensam då alla andra är rätt trött på att jag fotar allt som rör sig. Nästa mål blir att skaffa en fotokompis. Check, uppklistrat på listan..

 4. Men åh vad roligt, hoppas du kommer in på skolan! Synd bara att det i var för något år sedan, det ligger nämligen i samma byggnad som jag gick i på gymnasiet. Hade ju varit roligt om man sprang på dig under skoldagarna! 😀

 5. Det var i maj 2012 vi var i Skåne och fotograferade rapshaven på Österlen och blev förälskade i Simrishamn! Helt underbara bilder av er båda, du brukar ju inte vara fullt så avslappnad framför kameran som bakom, men Fabian fick till några Canonbilder!!

  1. Juste så var det! Nej jag vet, det kändes bra att bli fotograferad av någon som ser bilden på nästan samma sätt som jag själv. Då litar man mer på dem 😉

 6. Och så åkte du till Malmö utan att säga till!! Du skulle hälsa på mig och Fredrik bestämde vi ju! 😉

 7. Åh så roligt att du har gått vidare till provdagarna! Jag håller alla tummar för att du kommer in 😀 Och jag håller med - Skåne är riktigt vackert. Önskar att jag kunde åka dit oftare 🙂

 8. Åh grattis!! Du kommer kick as i Stockholm! Om du kommer ner till Skåne igen så hade du inte kunnat fixa ihop en fika träff eller något? Det hade varit så kul att få träffa dig igen, sist vågade jag knappt prata med dig 🙂 Jag har kommit vidare till Gamleby, riktigt glad över det! Kram!

  1. Men åh grattis till dig också!! 😀 Jag funderade faktiskt på en träff i Skåne för bara någon dag sedan - så det tycker jag absolut måste fixas! 😀 Kram!