Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Bildbomb från Santorini

Jag och Emelie har precis checkat ut från hotellet och sitter och slappar i de mjuka utesofforna under tak vid poolen. Vårt flyg går inte förrän vid fyra i eftermiddag, så vi har typ två timmar kvar nu innan vi ska åka iväg till flygplatsen. Det ska bli väldigt skönt att komma hem, även om det har varit superkul!
 
Sådant jag längtar efter nu: Min säng, min syster, oavbrutet internet och raggsockar.
Här kommer lite bilder från Bröllopsworkshopen här på Santorini:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5d mark II + Canon EF 35/2 IS & Canon 135/2 L

95 comments on “Bildbomb från Santorini”

 1. Men så himla vackra bilder! Det ser verkligen superroligt ut! Kände vissa av deltagarna varandra sedan innan eller åkte folk ensamma? 🙂

 2. Alltså!!! Vilka fantastiska bilder! Den första är magisk! Du har dig en stående bokning som bröllopsfotograf när jag ska gifta mig! Kanske ska hitta killen först bara, haha.

 3. Helt underbara foton! Det är nästan så en vill gifta sig igen för att få lite snygga bröllopsbilder, har knappt några från vårt bröllop tyvärr :/
  Men vilken grymt rolig idé det där med fotoresor, det måste jag kolla upp! 🙂

 4. Gud vad fina bilder Elin! (som vanligt!) nu längtar man efter att gifta sig....(kanske ska skaffa en pojkvän först bara haha)

 5. Låter inte så dumt att få komma hem iaf! 🙂 Fantastiska bilder. Vad gick workshopen ut på och vad hände? Springer man runt och fotar brudpar överallt eller hur funkar sådant?

 6. Åh men wow vad fina bilder Elin! Som tavlor allihop. Kul att se sig själv här inne också, nästan overkligt! Men där står jag, med den så kallade Elin-koftan. Hoppas ni hade en fin resa hem!

  1. Tack så mycket Elin!! 😀 😀 Och ja... från och med den här resan så är den officiellt Elin-koftan haha ;D Det gick väldigt bra hem, men är fortfarande sjukt trött... haha...

 7. O M A M A - jag ska säga till min greek sambo att jag vill ha liknande bilder på vår bröllopsdag (i it ever happen!) 😉

 8. Hjärtat stannade nästan, så fina bilder har jag nog aldrig sett i mitt liv. Fantastiska!!

 9. men ååh så himla fina bilder! Mina favoriter är den första och den sista, så fina!

 10. Alltså WOW!!! Blir lika förundrad varje gång jag ser nya bilder från dig. Du är ju verkligen en fotograf av hög klass...!

 11. En liten fråga från en nybörjare på systemkamera: Som jag förstått det ställer man ju in bländaren genom att ändra bländartalet oftast genom att vrida på den lilla ratten. Men vad är det då man ändrar när man vrider längst fram på objektivet? Är inte det också bländaren som ändras då när man ändrar fokus?!

 12. Men men men... visst är det My och Johan Feldt som är brudparet?!! De är urmysiga och driver typ världens bästa surdegsbageri i mitt hemkvarter i Halmstad.