Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Stockholm, USA och Splay

 
 
Idag har det varit en effektiv dag. Steg upp 04.20 (borde vara förbjudet!!!) och åkte med direkttåget till Stockholm tillsammans med Calle, som ska vara med i mitt team på fotoresan till USA i sommar. Vi var på möte med Emma Svensson och de andra som ska åka med till USA i de olika grupperna. Sjukt kul! För er som missat det, så ska jag alltså vara handledare under en två veckor lång roadtrip mellan Los Angeles - Las Vegas - San Francisco (med diverse stopp på vägen vid ofattbart vackra platser). Kan inte riktigt fatta det ännu. Jag ska resa över Atlanten!!
 
Sedan rusade jag vidare till Splay-kontoret och hälsade på diverse sköna människor - pratade lite om min youtubekanal och om framiden. Skojigt - särskilt som jag har stora planer och jag fick massa peppande ord!
Hela min vistelse i Stockholm var så packad att jag bara fick med mig EN enda crappig bild därifrån. Det är den med de rusande människorna (försökte med panorering med iPhonen - gick la sådär hehe) som jag tog på T-centralen när jag väntade på Fabian, som jag hann prata med i ganska precis sju minuter. Hoho. Effektivt.
 
Det roliga var att pappa smsade mig när vi satt på tåget upp och frågade om det var idag jag skulle till Stockholm. Visade sig att han var på väg upp till farmor i Norrbotten och hans tåg kom till centralen bara tio minuter efter mitt. Snacka om sammanträffande.. Haha... Så, hann träffa honom också! ;D <3

24 comments on “Stockholm, USA och Splay”

  1. Skulle så gärna vilja hängt med på den fotoresan till USA med dig och ditt team!! 🙂
    En sak ja verkligen måste testa på,hoppas du åker fler gånger 🙂

  2. Va nice, spännande saker som väntas på dig ser det ut för dig, jätteroligt! 🙂

  3. Har haft så mycket att göra så jag har inte hunnit läsa de bloggar jag vill riktigt, men nu hittade jag hit. Har läst sedan tidigare att du ska åka och det tycker jag ska bli roligt att följa. Måste dock säga att det är de som har tur och inte bara du. Med så mycket kunskap om fotografering kommer dessa ungdomar att få superkul. Lycka till säger jag!