Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Lager 157 till Jönköping

För oss som är från Jönköpingstrakten så är det just nu högaktuellt med Lager 157, som ska öppna en butik i Jönköping den 19 mars. Jag har varit ute på roadtrip till deras butik i Gällstad flera gånger under de åren jag bott i Jönköping och nu har jag fått äran att ha ett samarbete med dem! Superkul!

Här är några kampanjbilder som jag suttit och kikat på nu i dagarna. Det är lite roligt att de är tagna just i lilla Gällstad i den miljö där företaget grundades - och inte i någon medvetet vald lyxig miljö som de flesta andra bilder i denna stil. Är ju många företag som flyger utomlands för att plåta till exempel.

 
Här är några av bilderna! Gillar framför allt dem med hårt ljus.. vad tycker ni? 🙂
 
 
 
Fotograf: Henrik Halvarsson

23 comments on “Lager 157 till Jönköping”

  1. Vad roligt! Skitsnygga bilder, gillar hårda skuggor även fast det inte är något jag håller på med själv.

  2. Kul! Gillar själv Lager 157 i Sågmyra, mitt ute i ingenstans... i en häftig fin gammal yllefabrik... Väl värt ett besök om man är i de trakterna... 🙂

  3. längtar efter att se bilderna från rökpatronerna 🙂 bilden på instagram var ju bara för grym 😉

  4. Åh, jag älskar Lager 157!! Har varit några gånger till deras butik i Sågmyra i Dalarna. Är sjukt sugen på att åka till L.157 igen, kanske blir Jönköping då;)

  5. Kul att de äntligen öppnar en butik i jkpg! men nu flyttade jag ju därifrån för ca 2 år sen, men som tur är finns det en i linköping där jag bor nu 😛 för övrigt tycker jag deras bilder är sjukt snygga, speciellt de med hästen eftersom man själv är hästnörd 😉

  6. Känns sexigt och ganska exotiskt med snygga bilder i "på landet miljö!" ^^ Gillart!