Lager 157 till Jönköping

För oss som är från Jönköpingstrakten så är det just nu högaktuellt med Lager 157, som ska öppna en butik i Jönköping den 19 mars. Jag har varit ute på roadtrip till deras butik i Gällstad flera gånger under de åren jag bott i Jönköping och nu har jag fått äran att ha ett samarbete med dem! Superkul!

Här är några kampanjbilder som jag suttit och kikat på nu i dagarna. Det är lite roligt att de är tagna just i lilla Gällstad i den miljö där företaget grundades – och inte i någon medvetet vald lyxig miljö som de flesta andra bilder i denna stil. Är ju många företag som flyger utomlands för att plåta till exempel.

 
Här är några av bilderna! Gillar framför allt dem med hårt ljus.. vad tycker ni? 🙂
 
 
 
Fotograf: Henrik Halvarsson

23 kommentarer

Kommenterarens avatar

Vad roligt! Skitsnygga bilder, gillar hårda skuggor även fast det inte är något jag håller på med själv.

Kommenterarens avatar

Haha samma här! Men skulle vilja börja fotografera det, har det på min "måste lära mig"-lista ^^

Kommenterarens avatar

Så snygga foton! Håller med om att de med hårt ljus var riktigt fina. 🙂

Kommenterarens avatar

Kul! Gillar själv Lager 157 i Sågmyra, mitt ute i ingenstans… i en häftig fin gammal yllefabrik… Väl värt ett besök om man är i de trakterna… 🙂

Kommenterarens avatar

längtar efter att se bilderna från rökpatronerna 🙂 bilden på instagram var ju bara för grym 😉

Kommenterarens avatar

Åh, jag älskar Lager 157!! Har varit några gånger till deras butik i Sågmyra i Dalarna. Är sjukt sugen på att åka till L.157 igen, kanske blir Jönköping då;)

Kommenterarens avatar

Kul att de äntligen öppnar en butik i jkpg! men nu flyttade jag ju därifrån för ca 2 år sen, men som tur är finns det en i linköping där jag bor nu 😛 för övrigt tycker jag deras bilder är sjukt snygga, speciellt de med hästen eftersom man själv är hästnörd 😉

Kommenterarens avatar

Känns sexigt och ganska exotiskt med snygga bilder i "på landet miljö!" ^^ Gillart!

Kommenterarens avatar

Jobbar bredvid Lager 157 i Göteborg 🙂 Tycker inte det är så fina saker dem har, väldigt mainstreem och priset är som i andra kedjor. Men deras reklambilder är vackra!

Kommentera