Lager 157 till Jönköping

23
För oss som är från Jönköpingstrakten så är det just nu högaktuellt med Lager 157, som ska öppna en butik i Jönköping den 19 mars. Jag har varit ute på roadtrip till deras butik i Gällstad flera gånger under de åren jag bott i Jönköping och nu har jag fått äran att ha ett samarbete med dem! Superkul!

Här är några kampanjbilder som jag suttit och kikat på nu i dagarna. Det är lite roligt att de är tagna just i lilla Gällstad i den miljö där företaget grundades – och inte i någon medvetet vald lyxig miljö som de flesta andra bilder i denna stil. Är ju många företag som flyger utomlands för att plåta till exempel.

 
Här är några av bilderna! Gillar framför allt dem med hårt ljus.. vad tycker ni? 🙂
 
 
 
Fotograf: Henrik Halvarsson

23 responses to “Lager 157 till Jönköping

  1. Kul! Gillar själv Lager 157 i Sågmyra, mitt ute i ingenstans… i en häftig fin gammal yllefabrik… Väl värt ett besök om man är i de trakterna… 🙂

  2. längtar efter att se bilderna från rökpatronerna 🙂 bilden på instagram var ju bara för grym 😉

  3. Åh, jag älskar Lager 157!! Har varit några gånger till deras butik i Sågmyra i Dalarna. Är sjukt sugen på att åka till L.157 igen, kanske blir Jönköping då;)

  4. Kul att de äntligen öppnar en butik i jkpg! men nu flyttade jag ju därifrån för ca 2 år sen, men som tur är finns det en i linköping där jag bor nu 😛 för övrigt tycker jag deras bilder är sjukt snygga, speciellt de med hästen eftersom man själv är hästnörd 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.