Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tre timmar i Danmark

Denna helgen hänger jag i Helsingborg hos Emelie Ohlsson - eller Emelajsan De Bajsan, som jag har döpt henne till i smyg... Vi har käkat gottigheter, gått i affärer (hade aldrig vart i Sveriges största shoppingcenter innan), kollat på Orange Is The New Black, snackat om allt mellan himmel och jord, åkt till Danmark, gått utanför ett slott och haft ofantligt tur med vädret.
 
När vi satt där i Helsingör tidigare idag, så såg vi hur molnen hopade sig över Helsingborg... Tydligen så spöregnade det och åskade ända tills det ögonblick då vi klev i land i Sverige igen och köpte varsin Frappino... då det mirakulöst sprack upp och nu skiner solen lika vackert som på andra sidan havet... 😉
 
Nu blir det grekisk macka och imorgon hem igen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Canon EOS 5d mark II + Canon EF 35/2 IS USM

18 comments on “Tre timmar i Danmark”

  1. åh så härligt bilderna ser ut 🙂 jag ska snart fara till tyskland och där är det väldigt varmt ungefär upp till 23/30 grader varmt :)jag far till veckan 🙂

  2. Helsingör är så himla mysigt! Gillar nästan Helsingör bättre än Köpenhamn eller tja det beror på vad man ska göra.

  3. Alltså.. jag drömde om dig inatt. Helt sjukt med tanke på att jag varken träffat dig eller vet personligen vem du är på nåt sätt. Kikar in på din blogg emellanåt - det är allt.

    Hur som helst hade du i drömmen bloggat om att du skulle på en foto-runda här i Varberg. Vi stötte på varandra på en buss och du var vilse. Du kom och käkade på mitt jobb (gatukök & café) och det blev jättekonstigt med betalningen som jag skämdes så hemskt för. Du skulle tydligen äta påde kebabtallrik och en stor räkmacka! Haha, vilken konstig dröm! (hoppas du inte känner dig dröm-stalkad)