Gamla gymnasievänner och en idyllisk kväll

28
Igår hade jag styrt upp en återträff med gamla gymnasieklassen. På studenten så var det helt självklart att vi skulle ses snart igen och att vi aldrig skulle glida isär (osv, osv.. haha.. som det alltid låter), men såklart blev det inte så, när alla påbörjade sina nya liv. Så som det är.
 
Men så sju år efter studenten satt vi där – i alla fall åtta glada personer från klassen, med härliga livshistorier, nostalgiberättelser från förr och massor att ta igen. Skara bjöd på den perfekta soliga sommarkvällen och de lämnade mig allihop med ett stort leende på läpparna. Sånna här sommardagar ska man ha!
 
 
 
 
Canon EOS 600D + Sigma 30/1,4 Art (första bilden) & iPhone 5s (andra bilden).

28 responses to “Gamla gymnasievänner och en idyllisk kväll

  1. åh vad kul! Vi ska ha återträff med högstadieklassen nästa år, då är det 10 (!?) år sen vi gick ut 9an.. haha herregud vad gammal jag kände mig nu! xD gymnasieklassen har jag tyvärr ingen kontakt med längre.. annat än fb. Lite trist men så blir det väl ibland ^^

  2. Vad roligt med återträff 😀 Härligt det ser ut på bilderna 🙂
    För mig är det 11år sedan studenten. Hoppades på att någon skulle fixa med återträff förra året (jag är tyvärr inte personen att dra ihop och fixa med sådant) men det blev tyvärr inget.
    Men i juni 2010 var jag på 10-årsåterträff efter 9:an. Minns att det var riktigt roligt att träffa alla (eller i alla fall de som kom ;-))

  3. Finurlig sista bild hurru, fina bruna ögon!

    Det var ju 3år sedan jag tog min student och vet att vi har/hade någon återträff nu i juni/juli/[insert random month] ..hur som helst så är det alltid spännande att veta hur det har gått med alla andra och hur deras livssituation ser ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.