Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Ställa rätt dygnet

En bra dag behöver inte innebära att man har tusen järn i elde. En bra dag kan vara precis som den här dagen har varit; att komma upp på morgonen, en bilfärd under en solskenshimmel, att bli bjuden på amerikanska pannkakor med sirap och blåbär (tack Pernilla och Mia!), att sitta i soffan och prata, att handla en massa god mat och att bli trött tidigt, medan man sitter vid skrivbordet och dricker Bedtime-te.
 
Jag har ställt om dygnet så sjukt under december; varit uppe till tre på nätterna och inte stigit upp förrän efter tolv. Mår seriöst dåligt utav sådant. Så jag är glad att klockan bara är strax efter åtta på kvällen nu och att jag redan är trött. Ska nog passa på (innan jag blir pigg igen?) och tvätta bort sminket och krypa i säng.
 
Natti natti ♥
 
 
 
En promenad med mamma, foton tagna med Canon EOS 5d mark II + Canon EF 35/2 IS USM

41 comments on “Ställa rätt dygnet”

 1. Vad skönt att man inte är ensam om att vara värsta pensionären och lägga sig tidigt 😉
  Jag är typ förstörd efter 22.00..

 2. Jag klarar aldrig av att ställa tillbaka dygnet, det blir alltid en kalldusch första morgonen man måste kliva upp efter ett lov... inte trevligt!

 3. Åh vad din dag låter så otroligt mysig och härlig! 🙂
  Det är precis sådana dagar man behöver mer av och vill ha mer av!
  Håller med dig till 110% att man mår seriöst dåligt utav att ställa om dygnet. Så för min del så ska jag också ställa tillbaka dygnet och försöka få mer sådan mysiga och härliga dagar som du har haft idag! 🙂

 4. Ja vända dygn är numer ett ofog, förr så brydde jag mig inte om sånt. 5-6 på morgonen kunde klockan bli och jag sov inte speciellt länge men i jul har jag varit upp länge och gått upp sent.

  Det är nästan så att det ska bli skönt att få ordning på rutinerna, fast jag verkligen gillar att vara ledig:) Fast när jag tänker på det känns det okul att gå till jobbet 5.45 imorgon:)

 5. Jag vet hur det är! Jag har också vänt på dygnet nu under julledigheten och fasar faktiskt för hur jag ska orka upp imorgon...

 6. Sjukt fina bilder! 🙂 Men du.. en av bilderna påminner så sjukt mycket om Norrtäljes "innerstad" O.o

  Btw, håller tummarna för dig att P kan hänga med på medeltidsveckan! Det är ju så skoj 😀 Jag kommer aldrig få med Mr. B på det dock 🙁

 7. ugh, känner igen mig så himla mycket att vända på dygnet (kliver dock aldrig upp efter tolv) tycker det är lite orättvist att morgonmänniskor styr världen (skämt-å-sido) sov så gott!

 8. Vilken tur! Jag måste nog också ställa om dygnet vilket är hur svårt som helst. Jag har tenta 8 i morgon och jag måste upp 6 men inte ens lagt mig. Fy, ska nog gå och göra det nu.

 9. känner samma sak. Man mår dåligt av att sitta uppe jättelänge på nätterna och gå upp efter tolv, man blir helt slö i huvudet och har inte lust med någonting, och orkar framförallt ingenting heller. Du får gärna berätta ditt knep för hur du gjorde för att ställa tillbaka ditt dygn så bra som du gjorde det!

 10. Ställa om dygnet, ja!...
  Där hittade du rakt på the spik, Elin.
  Nu ska man upp vid halvsju, ungefär där man gick till beds de två senaste weeksen.
  KUL!
  Pigg tisdag Elin! =)

  /Jeppe

 11. Mysiga bilder ! Jag har också vänt på dygnet, så igår la jag mig supertidigt, inte somnade jag för det. Haha, så kanske blev 3 timmar sömn inatt för var ju tvungen att gå upp och jobba idag ^^ Så hoppas verkligen jag somnar tidig ikväll ^^

 12. Kan inte du visa vilka inställningar du använder när du fotograferar utomhus när det är mörkt?

 13. Känner såå igen mig i detdär! Därför var jag väldigt förvånad igår kväll då jag faktiskt somnade runt halv 11 efter ett jullov med allt för sena nätter!

 14. Hej, jätte fina bilder oc blogg.
  Skulle du kunna göra ett tips för hur man sk få bra bilde fat man har glasögon, då man tar kort inomhus blir de skuggat vid ögonen och på vissa ställen blir det ljusare.
  Utomhus då det är ljust går det hur bra som helst men inte inom hus skulle bli tacksam om du kunde göra ett inlägg om det och berätta hur du gör!

 15. ahh har också haft grova problem med rutinerna det sista, och det är väl det enda positiva med att skolan börjar haha. 🙂

 16. Fin bild av din mamma! För övrigt please please please skriva ett nytt inlägg idag innan min data trafik för Januari tar slut (fotoblogg världen verkar vara i viloläge nuförtiden) haha.

 17. Såg i dn kommentar att du ska göra en video om hur man fotar i mörker. Ser fram emot den! 🙂

 18. Så igenkänningsfaktor där! Tänkte jag skulle vara ute i tid och började ställa om för 3 dagar sedan. Ingen idé. Somnar halv fyra på nätterna, sambon snarkar till mitt förtret brevid mig så snart han lägger ner huvudet. Får släpa mig upp vid 10 efter 1,5 timmes snooze varje dag och vet att jag ändå kommer att vara vaken till 03 inatt med. Tokigt!

 19. heej! Startade ganska nyss en blogg som handlar om mode, tips och vardag. Hade vart jättekul om du vill kika in! kram

 20. Åh vad det låter underbart! Så mysiga bilder också. 🙂 Och jag måste säga att jag känner igen det där med att ställ om dygnet, helt galet. Kul nu när man skulle tillbaka till skolan. :3