Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Lilla hjärtat

Ikväll har jag och Alvin haft en av våra myskvällar!
Jag brukar åka över och vara med honom de dagar som Erik jobbar 07-22, så att lillkillen inte ska behöva vara ensam så sjukt länge.. Idag kollade vi på Paradise Hotel och nån film, som jag inte ens kommer ihåg namnet på - men den var inte speciellt bra.. så det kvittar 😉 Det gjorde inget iaf, för det viktigaste var ju att få vara med Alvin! Han tältade under mitt täcke och mina böjda ben, precis som han brukar göra. Det är så fasligt mysigt att känna hans varma och gosiga Ragdollpäls mot sina bara ben... m-m-m-myyys!
 
Nu är jag i alla fall galet trött och ska hoppa i säng - en nybäddad en dessutom! Woop!
 
 
 
Canon EOS 5d mark II + Canon EF 50/1,4 USM

49 comments on “Lilla hjärtat”

 1. Så fin han är. Det är jobbigt att sakna ett djur, en familjemedlem. Jag har utvecklat en pälsallergi så jag kan inte ha husdjur längre och det saknar jag. Jag saknar också min lille Oliver som var en kärleksfågel. Jag saknar att ha djur men om man ska ha djur så ska man ha tid för de, ordentligt med tid och det känner jag att jag inte har. Tyvärr

 2. Jag beundrar ditt åtagande, ansvarstagande och ert positiva arrangemang. Allt för Alvins välmående. Att inte flytta ifrån där han trivs och att du besöker och umgås med honom så mycket det går. Ni har gott hjärta.

 3. Men Gud så söta bilder och katt också för den delen!! Din blogg är btw så himla mysig, älskar den! 😀

 4. Härligt att höra att ni har en så fin relation att du får ha den tiden med lillkillen 😀 Skulle själv gå åt om jag inte fick träffa mina flickor.. har en raggdollhona och en rottistik 🙂 Ingen av dem helt renrasig, men helt underbara!

 5. Vilken söt och fin katt Alvin är! 🙂
  Om man någon gång skulle skaffa en katt så skulle det vara en just sådan man vill ha.Låter så otroligt mysigt som du skrev när han låg mot dina bara ben med sin varma och gosig päls.
  Nybäddat är så härligt! 😀

 6. Men nej, vad sööööt!

  Hjälp mig uppnå drömmen om att bli ihågkommen - som genom blogen eller youtube! XOXO

 7. Du tar så himla fina bilder! jag har en Nikon D5000 men har ändrat inställningarna på något konstigt sätt och jag vill ta ljusa bilder, hur kan man göra det?