Köpt tyg till min sagoklänning!

31
Nu har jag äntligen fått tummen ur arslet och köpt tyg till mitt syprojekt!
Jag och Therese åkte till Kinna och Fritsla för att kolla runt lite och jag hittade det perfekta gröna tyget! Det blir bara finare ju mer jag tittar på det.. haha.. (Ni ska få se det också, men det blir vid ett senare tillfälle). Under vistelsen så hann jag med bedrifterna att 1. Köra vilse i Borås (Hur många gånger har jag inte gjort det nu?? Den stan gör mig knäpp..), 2. Köra mot enkelriktat och 3. Köra på en gata enbart för bussar. Applåder…!
 
Translation: I finally got my finger out and bought the most amazing green fabric today! I’ll probably start sewing this weekend and my goal is to have this dress finished before the Medieval Week in August. 😀
 
Nu: Tagga Let’s Dance! Tror Kenza har känsla för det här – heja!
 
 
 
Bilder från Fritsla Tyglager.

31 responses to “Köpt tyg till min sagoklänning!

 1. Borås är helt klart värsta stan att köra i, man måste ju fan vara ingenjör eller geni för att ta sig runt där;) haha
  Ska bli intressant att se när ditt syprojekt är klart, som modellen ser ut blir den toksnygg och på dig, ja då kan de byta ut prinsessorna på slottet:)

 2. Det ska bli kul att se tyget! 😀

  Jag älskar verkligen ditt sätt att fota på, och om du skulle få lust någon gång vore det jättekul att läsa om vilka bloggar/fotografer/saker som inspirerar dig! Det är svårt att hitta lika bra fotobloggar som din!

  Peace!

 3. Det ska bli kul att se tyget! 😀

  Jag älskar verkligen ditt sätt att fota på, och om du skulle få lust någon gång vore det jättekul att läsa om vilka bloggar/fotografer/saker som inspirerar dig! Det är svårt att hitta lika bra fotobloggar som din!

  Peace!

 4. Vad mysiga bilder. Vad härligt det måste vara att ha vänner med samma intressen som du, har aldrig haft det 😛

  Kenza vad riktigt duktig tycker jag!

 5. Nämen se där! Fritsla tyglager! Himla kul att jag känner ägarna, detta ska visas för dom 🙂

 6. Hej Elin! Jag undrar bara vilken ras din katt är, han/hon är superdupersöt (jag känner mig jättetaskig nu för jag har också en katt)!! är det en ragdoll?

 7. Jag håller på och syr en enkel 1300-talsklänning i linnetyg (som säkerligen inte är så historiskt korrekt, haha!). Har fått för mig att jag ska sy överklänningen helt för hand och hjälp vilken tid det tar! Fast det är ganska lång tid kvar till medeltidsveckan, så det ska nog gå. 🙂

 8. Haha, Borås är ju inte sååååå farligt att köra i 🙂 eller lätt för en som bor här kanske :p Superfin blogg, som vanligt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.