I Stockholm

41
 
Sony RX1 + VSCO via iPad.

 
Här är lite bilder från min dag! 
Kom precis hem från en jättemysig middag med Johanna och Camilla! Mycket skratt och mycket snack.. Vi hade så mycket att prata om att det tog oss typ en halvtimme innan vi ens lyckades öppna menyn.. Haha.. Sen knallade jag ensam genom stan tillbaka till hotellet och här ligger jag nu. Vill man känna sig ordentligt ensam så ska man definitivt sova på hotell själv… 
 
Klockan är 22.30 nu så orkar inte skriva mer, är galet trött! 
Och nästa gång ni ser mig ser jag förhoppningsvis lite annorlunda ut.. 🙂

41 responses to “I Stockholm

 1. Du ser ut att ha haft superkul! Men som du säger, ska man känna sig ensam ska man sova ensam på hotell. Eller äta på restaurang ensam eller gå på bio… Så är det.

 2. Härliga bilder som visar mkt glädje. Gött!

  Jag ska bo ensam på hotell måndag-onsdag i Gbg nästa vecka och jag LÄNGTAR! Fast jag kanske njuter mer av det nu för att jag är småbarnsförälder och har ett stort behov av att få vara själv vilket inte är så lätt att få till i vardagen.

 3. Åh saknar Stockholm lite faktiskt. Bara varit dit och plåtat, och sen åkt hem igen. Inte hunnit uppleva stan nåt. Måste jag ändra på 🙂

  Åhååå någon ska göra nåt nytt med håret?! 😀

 4. åh prata inte om hur ensam man är på hotell! ska ha praktik i Malmö i fyra veckor (hela april) och kommer att bo på hotell… ENSAM!? dör. Så himla långt hemifrån (från Örebro), så himla länge och jag är världssämst på att vara ensam. 🙁

 5. svårt att göra det hemtrevligt på hotell när de städar bort allt hemtrevligt stök varje dag! haha. men hotellfrukost varje dag är ju najs, hade praktik i Eskilstuna i höstas och det gick ju bra… Närmare hem dock så jag kunde åka hem på helgerna och det var guld.

 6. Åh, dina bilder är alltid så perfekta!

  Jag skulle vilja dra til någon storstad just nu, till exempel Göteborg eller Stockholm. Ta inn på något hotell og slappna av och titta på livet og människorna. Jag är så trött på att bo i en liten stad.

  Så snart jag är färdig med gymnasiet så ska jag åka til Göteborg, finna et jobb kanske, eller nån studie jag vil ta och sen bara göra sånna saker som jag tycker om i den byen jag gillar mest i hela världen.

 7. Om man köper Canon 6d – 24-105mm ef får man försäkring på kameran då? finns det att få :)?

 8. Har sovit mycket på hotell när jag har haft utbildning på jobbet och håller med dig. Mycket ensamt. Men efter ett tag blir man van och det blir lite av en fristad när man inte bor ensam hemma och får komma ifrån verkligheten och få lyxig hotellfrukost.

 9. Jo, eller hur 🙂 Men det är lite lyxigt också att ha den där stora sängen för sig själv…! Eller så är det bara jag som tycker så, för att jag i vanliga fall har en skruttig 85cm säng… 😉 <3

 10. Jättfina och mysiga bilder!
  Jag blir alltid så avis när jag kikar in på din blogg för du tar så himla mycket underbara bilder, jag vill också kunna fota så bra!!
  Har du några bra tips för en nybörjare?;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.