23 december

9
 
 
Dagen före dopparedagen. Dagen då precis alla jag känner (åtminstone känns det som det) postar bilder på tindrande snö och jag sitter bitter och tittar på den bara gräsmattan utanför fönstret. Jippi..
 
Dagens positiva är i alla fall att min supertråkigt inslagna julklapp blev riktigt fin enbart med hjälp av två simpla grankvistar, som jag sprang ut och klippte från grenarna på trappan (utan att dra på mig några brallor) medan decemberkylan nöp mig i skinkorna.
 
Eftersom jag och pojkvännen ägnat fyra dagar åt att plöja Marco Polo på Netflix så ska jag försöka att inte glo på TV/film ikväll, utan ska istället ta mig en tur i huset och kolla vad de övriga familjemedlemmarna håller på med.
 
Ps. Skoja. Alla familjemedlemmar sov/ville inte hänga med mig, så jag hamnade framför senaste säsongen av Downton Abbey som jag glömt att titta på.. hehe… Svårt att slita sig ju… 😉

9 responses to “23 december

    1. Den var lite svårbegriplig vid några tillfällen.. mycket personer inblandade som jag hade svårt att reda ut hur de var sammankopplade och lite sånt… Men jag gillade den! 🙂

  1. Wow, vilket fint paket! Jag älskar att slå in paket, det är nästan roligare än att få egna, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.