Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Första dagarna på Fotoskolan

Jag har inte hunnit att bli eller vara nervös inför skolstarten. Jag fick lite små-pirr-i-magen dagen innan och funderade på hur det så snabbt hunnit bli den 18 augusti, men sedan försvann det väldigt fort.

Dagen därpå packade jag bara väskan och plötsligt satt jag längst fram i klassrummet och väntade spänt på introduktionen och mötet med alla nya klasskompisar.

Den här veckan går vi kursen Färg, Form & Visualisering, vilket innebär att vi sitter och tecknar perspektiv hela dagarna. Jag insåg precis att jag aldrig någonsin gör om en teckning eller målar samma motiv flera gånger och det är sjukt vad man blir bättre snabbt när man gör just det! Dessa kuber som vi sitter och tecknar nu gjorde jag fem olika varianter av - den första såg ut som något mitt femåriga jag kladdat ihop och den sista såg riktigt ren och proportionelig ut. Nöjd!

Nu är jag sjukt trött, för jag har varken ätit eller sovit ordentligt på en hel vecka. Ska käka pasta och sjunka ner i fåtöljen en stund. Mys!

22 comments on “Första dagarna på Fotoskolan”

 1. Hoppas att du går med bra folk & att du kommer trivas och lära dig massor!
  glad för din skull att du är lyckligt kär. så fint!

 2. Waa åh vad kul, det känns verkligen som om du hittat helt rätt i livet efter allt strul och det är himlans härligt att läsa om!

 3. Åh va härligt med kärlek och dessutom så får du gå i skolan och lära dig messa saker som du tycker är roligt 😀

 4. Åh vad kul det ska bli att följa din skolgång 😀 Och jag hoppas verkligen att du kommer trivas i Stockholm - världens bästa stad ju 😉

 5. Blir så glad varje gång jag klickar mig in här hos dig.

  Vill även passa på att tacka för all inspiration du ger, tack vare dig så vågade jag faktiskt starta mitt eget företag som fotograf! Tack Elin!

  1. Åh länken funkade inte :/ Han är lite skygg, så han vill inte vara med till en början. Men han kommer att dyka upp längre fram, vilket också jag kommer tycka är väldigt roligt 😀

 6. Hej Elin! Tror ärligt jag är en av dina yngsta följare, men jag sätter mig i soffan varje dag efter skolan, slår upp datorn och går in på en blogg som råkar heta nevnarien.se. Varje dag, utan undantag. Jag som 15-åring tycker du är så sjukt inspirerande och otroligt härlig, och att du är fotointresserade gör inte saken värre direkt, eftersom att jag själv också är bra vän med den där systemkameran som hänger runt halsen alla dygnets vakna timmar 😉 måste erkänna att du har hjälpt mig en del också faktiskt, antagligen är du helt ovetande om det men mycket av den motivationen jag har till skolan, att plugga och vara aktiv på lektionerna för att prestera bra, den hämtar jag här, på din blogg. Jag ska inte dra värsta livshistorien nu, men jag tänkte att jag har aldrig kommenterat en blogg tidigare i hela mitt liv, men om jag nu skulle göra det så kunde jag ju lika gärna berätta och tacka dig för detta samtidigt 🙂

 7. Och du hittade upp i kupolen med en gång ser jag! Får mig att sakna skolan lite (gick i gymnasiet i samma byggnad), himla fint där uppe och i byggnaden i allmänhet! Synd att jag hann ta studenten innan du kom alltså 🙁 hoppas du kommer trivas!