Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Om

Elin Kero, 29 år, Stockholm.
Fotoentrepenör & sagoväsen
 

Det viktigaste i mitt liv är att skapa, må bra och vara en riktig powerbrutta. Så mina sociala medier handlar om precis just det. Här på bloggen skriver jag om fotografi och filmskapande, om att se det fina i vardagen, om mode, inredning och resor, om företagande, samt om kärleken till det lugna livet utanför stan. Jag har också ett väldigt speciellt intresse, där jag syr upp mina egna kostymer och springer ut i skogen för att skjuta pilbåge och leva the episka livet (därav den väldigt krigiska bilden här under haha).

 
- Mer information kommer -
 
 
 

 
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara

14 comments on “Om”

 1. Hej Elin!

  Jag heter (också) Elin, är 18 år och bor i Jönköping. Går sista året på gymnasiet och ska nu göra mitt gymnasiearbete. Eftersom jag själv varit intresserad av fotografering sedan jag var 12 år ungefär, ska jag göra ett gymnasiearbete om just fotografering. Jag jobbar dessutom som frilansande fotograf på Jönköpings-Posten vid sidan av skolan. Min frågeställning är "Hur marknadsför man sig på bästa sätt som fotograf?". För att kunna komma fram till en teori om detta, vill jag inte bara läsa i mina läroböcker om olika teorier och metoder som finns inom reklambranschen. Jag vill dessutom intervjua fotografer jag vet det gått bra för och som på något sätt jobbat med sitt stora intresse och då kom jag direkt att tänka på dig då jag följt din blogg sedan 2008-2009 någon gång och har sett en oerhörd utveckling. Det var också väldigt häftigt att du bodde i Jönköping och du blev en idol för mig inom foto- och bloggvärlden. Därför skulle det vara väldigt roligt att få intervjua just dig till mitt gymnasiearbete då du fortfarande är ung, men ändå hunnit komma långt inom din fotografering och alltid lyckats marknadsföra dig.

  Hoppas du vill ställa upp, det hade varit oerhört roligt och lärorikt!

  Med vänlig hälsning
  Elin Stork

  [email protected]
  076-3773704

 2. Hej! Går det någonstans att se all utrustning du använder dig av, från avtryckaren genom alla processer till utskriven och redigerad bild? Objektiv, kamerahus, stativ, lampor, ritplatta, dator, skärm etc? Ledsen om jag missat detta, men letat runt på din blogg och inte hittat något..

  Tack på förhand!

 3. Tja.

  Jag driver Västmalands största fotboll blogg kan du göra en bloggdesign till mig.

 4. Hej. Hittade nyligen din blogg och har streckläst i en timma. (borde egentligen sova) Jag måste våga släppa auto funktionen. Har du några tips. Jag vet att jag verkligen måste försöka oxå. Men jag gillar att fota mycket natur och vill även kunna fota löv som fastnar i himlen när man kastar dem osv. Din blogg är fantastisk och inspirerande. TACK

 5. HEJ!

  Eveline här! Jag är tretton & älskar att fotografera, kika gärna in på min blogg någon gång om du har tid & ork.. men hur som helst.

  Jag har ett par objektiv, bland annat ett 50mm, men jag söker efter ett objektiv som är lika ''litet'' och smidigt fast man skulle kunna zooma någon/några få meter.. tillexempel 18-55 objektiv, men jag hittar inget.. jag undrar ifall du har något tips! Och helst inte ett för dyrt! 😉

  Och förresten, du är min ''fotograf-förebild'', Kram!

 6. Hejsan
  Först måste jag säga vilken fantastisk blogg du har.
  Man blir bara så inspirerad och vill sätta igång meddetsamma.

  Jag har doken lite fråga om det är ok?
  Hur får man undermenyerna under varje katogori?
  Jag skulle vilja ha resor och sen alla länder trillande ut när man håller musen ovanför.
  Har du något bra tips?

  Med vänlig hälsning, Christine

  1. Men tack så mycket 😀 jag vill tyvärr inte svara på bloggdesign-frågor, får väldigt många hela tiden 🙂 hoppas det är ok! Kram

 7. Hej!

  Jag är en trogen följare av din blogg sedan många år och älskar den! Nu skulle jag vilja komma i kontakt med dig för att skicka en förfrågan om ett föreläsningsuppdrag i Jönköping i höst, men jag hittar ingen mail-adress på din sida.
  Har du någon särskild adress du vill ha förfrågningar till?
  Vänliga hälsningar
  Anna

 8. Hej Elin! Älskar din blogg och dina fantastiska bilder. Jag har själv varit intresserad av att fotografera i några år nu, och har dessutom precis läst kursen fotografisk bild på gymnasiet. Där fick vi också lära oss lite om redigering, vilket jag inte kan så mycket om. Men jag skulle väldigt gärna vilja lära mig mycket mer! Vad tycker du att jag borde börja använda för redigeringsprogram?
  Tack på förhand!