Det obligatoriska kvällsmyset

32
 
 
 
 
Var så himla trött när jag kom hem från skolan idag (shit ”kom hem från skolan” känns så himla konstigt att skriva!) och trodde jag skulle slockna på soffan det första jag gjorde. Men inte. Istället hittade jag ett litet brev från min pojkvän som han lämnat i brevlådan innan han åkte hem igår. Så gullig! Och då blev jag genast lite piggare. Så istället har jag hängt upp bilder på väggen, städat lite och nu ska jag laga käk innan det är dags för det obligatoriska kvällsmyset: Jag, fåtöljen, koftan, koppen med te och tända ljus. Älskar verkligen att det går mot höst!
 
Känner mig så hemma här och det gör mig så glad! Var ändå lite nervös innan.. Men det märks att jag varit här uppe en del. Jag anpassade mig megasnabbt och har inte varit ett dugg stressad eller oroad.

32 responses to “Det obligatoriska kvällsmyset

  1. Den kostar ingenting och du ansöker med hjälp av arbetsprover, samt uppgifter på plats under provdagar. De med flest poäng efter bedömning kommer in 🙂

 1. Vad snygg fåtöljen var, ser jättemysigt ut. Älskar också när hösten närmar sig. Sommaren är verkligen underbar på sitt sätt, med utehäng, sol och bad, men tidig höst är svårslaget faktiskt. Snart skiftar löven i rött och gult, luften blir sådär krispig och de soliga dagarna bjuder på oslagbara promenader med kaffemugg i handen, de regniga dagarna kan man med gott samvete krypa upp och mysa hela dagen med te och tända ljus. Åh, hösten!

 2. Jag brukar inte kommentera på bloggar men jag har följt dig och din blogg i så otroligt många år nu och jag har aldrig varit med om att en blogg blivit mer, och mer, och mer, och mer intressant för varje inlägg som publiceras. Tror mycket beror på att du som person i grunden är väldigt jordnära och dig själv! Det syrar igenom hela bloggen. Jag känner inte dig men det känns som om du skriver från hjärtat och publicerar bilder du tycker är fina och skäms inte för att visa upp alla dina sidor. Det är så roligt och befriande att följa dig och du och din blogg inspirerar mig SÅ mycket. Dessutom känns du som en väldigt ödmjuk person som man gärna skulle vilja umgås med. Hade jag träffat dig någon gång i verkligheten skulle jag gjort allt för att få bli din vän.

  Om jag vill anlita en fotograf till mitt bröllop (om det blir något) eller till ett annat tillfälle är det dig jag kommer höra av mig till. Du är grym på att redigera bilder och på att fånga alla fina detaljer och ögonblick.

  Tack för många år av inspiration! Lycka till med skolan och kärleken.

  Rock on! 😀

 3. Ser otroligt mysigt ut!
  Håller med dig att man ser fram mot att hösten kommer. Ska bli så roligt att fota höstens härliga färger 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.