Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Precis som påsken ska vara

Igår hade jag en supermysig dag med min syster ute vid Vänern!
Hon var djärv och förkunnade, redan innan avfärden hemifrån, att hon minsann skulle gå barbent för första gången detta året. Själv stod jag i strumpbyxor på stentrappan och huttrade, precis som en vindpust svepte förbi mig och rev tag i kjolen... Men när vi väl kommit ut till Svalnäs så var det helt vindstilla och jätte-jättevarmt - så jag fick känna mig besegrad och skalade av mig mina strumpisar. Ahh..
 
Så vi låg där på en rutig filt i värmen och lyssnade på egendomliga parningsläten från fågenön en bit från horisonten. Tog lite bilder.. och sen blev vi sugna på glass, så vi åkte in till Lidköping och köpte Magnum. Vi återvände till vattnet när glassarna var uppätna, men drog ut till "klipporna" istället. (Kallar det alltid bara klipporna, vet inte vad stället heter egentligen). Där satt vi tills solen höll på att gå ned, då vi åkte till sommarstugan, där pappa stod och grillade. Kvällen avslutades med en mysig middag i skymningen, med levande ljus fladdrande ovanför våra huvuden.
 
En mycket, mycket fin dag och kväll! Precis så som jag alltid vill att påsken ska vara <3
 
 
 
Canon EOS 70D + Canon 24-70/2,8 L II
Canon EOS 600D + Canon 18-55 (kitobjektivet)
Canon EOS 5D mark II + Canon 35/2 IS

39 comments on “Precis som påsken ska vara”

 1. Ååh, vilken mysig helg ni verkar ha haft <3 älskar att värmen har kommit 😀
  Det är så himla fint när dina texter nästan säger mer än bilderna, man får små scenarion i huvudet ^^

 2. Härliga bilder!
  Mina farföräldrar hade sommarstuga i Söne när jag var liten. Har många fina minnen från Svalnäs strand.
  Ser fram emot dina kommande (?) bilder från årets Konstrunda! Själv missar jag den i år, ingen påskhemresa för oss.

 3. Nej nej nej - jag fryyyyyser! Jag är helt med på att gå utan strumpor men att vada i vattnet? Icke en chans! Så kallt. 😉

  Ser ut och låter som om ni hade en härlig påsk!

 4. Åhhh!! Det ser så härligt ut! Själv har jag fortfarande snö utanför fönstret. Men det är hyfsat varmt i alla fall och solen skiner, så snön borde ju vara borta snart 😉

 5. Kan du inte göra ett litet inlägg om vad du tycker om 70D:n? Vore jätteroligt, funderar själv på att köpa den.

 6. Åh vilken underbar dag 🙂 den fjärde bilden var helt magisk. Föll verkligen mig i smaken! gorgoeus. Kan du inte publicera den i större format? Vill gärna pinna den 🙂

 7. Det lät verkligen som en som i perfekt dag:) Ser ju ut som sommar på vissa bilder, man längtar till semester och bad när man ser dem:) Härliga bilder!!

  Testade du på vattnet? Det ser skönt men kallt ut. Såg några på min FB som verkligen badade i går och idag, de var snabbt uppe kan jag säga:)

 8. Vilken otroligt mysig dag du och Hanna verkar ha haft. Sen som du skrev,det är så påsken ska vara!! :)Sådana dagar man vill ha mer av.
  Riktigt vackra bilder! 🙂

 9. Åh! Svalnäs är världens bästa plats, måste ta en sväng dit innan det börjar krylla av soldyrkare i sommar 🙂