Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Ikväll smäller det!

Åhh nu har jag och Hanna kommit fram till Stockholm och spöregnet!
Vi kom i säng väldigt sent igår och för att vara säker på att vi inte skulle försova oss, så ställde jag två höga larm på mobilen - en 05.15 och en 05.30. Vi skulle nämligen hinna packa klart och göra oss iordning innan vi skulle ta bilen mot Skövde klockan 06.45. Nu var det bara så att jag sov som en jävla klubbad och hörde ingen av larmen, utan blev väckt av mamma tio minuter innan vi bestämt att vi skulle åka - PANIK.
Jag trodde på allvar att vi skulle missa tåget och hann tänka alla möjliga tankar, medan jag sprang in till Hanna och skrek att vi försovit oss, varpå hon flög upp ur sängen och vi började panikpacka.
Och vi hann med tåget. Men jag glömde sulan till mina nya skor. jaja. Inte hela världen men ändå 😉

Har inte riktigt fattat att det är Blogawards idag. Känns som en vanlig dag i Stockholm ^^

 
 

29 comments on “Ikväll smäller det!”

 1. Jag håller tummarna:-) måste även berömma bilderna från igår Du är otroligt duktig, hoppas inte någon stött nu men du är otroligt vacker oxå:-)
  Stort lycka till i afton:-)

 2. Heja heja heja dej!!! Du är världens bästa bloggtjej!
  *dansar fuldans med pompoms*

  STORT lycka till ikväll, men viktigast av allt: ha roligt och var AWESOME!

  kram!

 3. Mysigt hotellrum! Är faktiskt lite pirrig "åt" dig, för vill att de ska gå bra för dig & Lina ! Heja er !

 4. Lycka till och ha så roligt ikväll, jag håller tummarna! 🙂

  Ett tips till hur man ska vakna på morgonen, jag har samma problem som dig:

  - Lägg flera larm på mobilen med bara någon minuts mellanrum. Exempelvis 06:00, 06:03, 06:06, 06:09, 06:12, 06:15 (på så vis hinner du inte somna om och hamna i djupsömn eftersom det är så många larm. På 15 minuter - som du hade - hinner man slumra om och sussa gott 😉 )

  - Lägg mobiltelefonen så pass långt bort från sängen så att du måste kliva upp från sängen - men tillräckligt nära så att du faktiskt hör larmet. Förslagsvis under sängen eller uppe på en bokhylla.

  - Ha inte bra musik eller vackert klingande ljud som larm, ha något riktigt störande och enerverande ljud som gör dig på riktigt dåligt humör.

  Efter att jag börjat följa dessa "råd" så kommer jag upp om mornarna, även fast jag bara sovit 4-5 timmar och är som en zombie. 😉

 5. jag såg dig imorses i skövde, i tuben! men jag hann inte fatta att det var du, tänkte det inte var så trevligt att ropa efter dig!
  ha det så kul ikväll! 🙂

 6. Men kom igen nu! Det är inte precis en Twitter storm på gång just nu! Vann du???? Allt som jag kan hitta på twitter är dina bilder från stockholm och Blondinbella. Bleh till BBella! En expert om liv? hahahaha. Om man tar henne på allvar borde hennes man kanske skilja sig från henne för att tidningsföretaget som hon grundade ansökte om konkurs.

 7. PS Oj då det var verkligen synd. Killen har talang men han är inte i samma klass som dig eller Lina. Nej, tyvärr inte i närheten även om han är duktig att komponera och ta reklam bilder. Synd att en bloggare som Kenza kan få sin bild tagen med Kanye och sen be massor av nyanlände blogg läsare från utlandet (som troligtvis har aldrig sett hans blogg eller din blogg) att rosta på Hami. Har Kenza en "internationella blogg"??? Hahahaha, jag har ett papper som jag skrev i grundskola här hemma som visar att jag kunde skriva bättre än henne på engelska innan jag fyllde 10. Men en makalös begåvad konstnär och inspirations källa förblir du ändå. Hurra! 😀