Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Blogawardsklänningen!

Först och främst: Tack så otroligt mycket alla som röstat!
Tyvärr räckte det inte ända fram denna gång, men med så mycket kärlek som ni skickat till mig under den här röstningsperioden, så spelar det ingen roll. För mig är det så betydelsefullt att få vara just er favorit - och bara grejen att bli nominerad.. jag är överväldigad! Tusen tack för era röster och lyckönskningar - ni är bäst!
 
Här nedan kommer några bilder på hur jag såg ut ikväll. Sjukt otippat klänningsval, måste jag säga.
Jag gick förbi den och tyckte att kjolen var fantastisk, men rådissade överdelen. Sen när jag provade den så var det bara en självklarhet att det var den som jag skulle bära på årets Blogawards! 🙂
 
Massa kärlek / eder Nevnarien
 
 
 

Klänning från Zara, armband från Top Shop, ringar från BikBok och Sugarfree-klackar.

54 comments on “Blogawardsklänningen!”

 1. Men WOW!! Vilken klänning!! Du ser ut som någon artist i den, men kommer inte på vilken.. XD Surt du inte vann. Men det finns ju fler år att vinna på 😉 Grattis ändå!!

 2. Hej,

  Du är den enda blogg som jag följer, ingen annan har lockat mig och inspirerat mig som du gör!!! Det är glädje varje gång jag ser att du postat ett nytt inlägg.
  Även om det inte gick hela vägen nu, så kanske nästa gång 🙂 för mig har du redan vunnit priset för bästa fotobloggen 🙂

  PS. Vad fin du är i din bloggawards klänning 🙂 den passar din fint!

 3. Om rätt fotoblogg vann? Nja det kan man ju diskutera. Fanns klart bättre än Ramis. 😉
  Tokfin klänning som du bär upp som en gudinna(typ grekisk gudinna). 😀 Hoppas ni hade en toppenkväll du och syrran. Det är nu värda.

 4. Vilken härlig färg, känns lite som en höstfärg, stilfullt:-) Du har den bästa bloggen så Grattis du vann Fredriksson blogAwards i avdelning den bästa bloggen:-) pris kommer senare;-)

 5. Åååh vilken snygg klänning! Satt jätte fint på dig. (läs: så sjukt avvis!) Hoppas ni hade det roligt! =)

 6. Shit va fin du är!
  Synd att det inte räckte hela vägen men din blogg är ändå den bästa. 😉

 7. WOOOW! Vackra du! Oj, jag var faktiskt helt 100 på att du skulle vinna, så känner mig lite chockad nu. Men som du säger, det är fantastiskt att ens vara nominerad 🙂

 8. Du er en vinner uansett hos mange du Elin 🙂 Jeg stemte på deg å vi var nok MANGE som gjorde det. Du var slående vakker i den kjolen

 9. Vad du är fin Elin. Du hade vunnit fotokategorin om inte Kenza förstört allt genom att tigga röster 🙂 Hoppas du vet det.

  Förstår inte hur en blogg utan text kan vinna över era seriösa och genomtänka bloggar. Fast det är ju så, det hade ju inte hänt om inte Kenza hade gjort som hon gjorde 🙂 så - GRATTIS TILL VINSTEN FÖR ÅRETS FOTOBLOGG ELIN!!!!!

 10. Var helt säker på att antingen du eller Lina skulle vinna, jag röstade dock på Lina eftersom hon gjort en sån enorm utveckling det sista året.
  Fattar inte hur en blogg som handlar mer om mode och stil ens tillåts bli nominerad i kategorin fotoblogg? Och hur Kenza tänker när hon ber sina läsare - majoriteten av dem läser förmodligen inte ens fotobloggar - att rösta. De röstade ju då för Kenza och inte för Rami.

  Slutligen, Rami är den skickligaste fotografen, men han äger definitivt inte Sveriges bästa fotoblogg, där ligger han riktigt långt efter flera stycken.

 11. Så SJUKT fin klänning. Den passar dig perfekt! Du var verkligen jättevacker.

 12. Så himla fin klänning, vet du om den finns i fler färger?
  Synd att du inte vann, tycker du är superduktig.

 13. Tycker det bara det är synd att folka ska hacka ner på varandra. Lite information till alla er som inte tycker att jag skulle vunnit. Det är juryn som avgör vinnaren i slutet, så vinnaren valdes nog rättvist till.

  Alla har olika smak på sina foton. Jag har en fotoblogg som inriktar sig på mode. Innan någon snackar får ni får gärna klicka er till kategorin "Editorial" där ni får se mina modefoton. Gillar ni inte dom är det bara att sluta klicka er in på min blogg. Så enkelt är det 🙂

  Slutligen, Elin du är grym och jag har läst din blogg sedan jag var liten. Lärt mig väldigt mycket utav dig och önskar dig all lycka i framtiden!!

 14. Ohh du blev as fin! 😀 Jag har varit as nyfiken sen du för första gången nämnde att du köpt klänning men vägrade visa 😛