Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tecknarstråket

Ibland kommer det stråk med inspiration och kreativitet som går rakt igenom tecknarådran och så produceras det så mycket teckningar att det räcker gott för hela året. Och när det är förbi så kommer det ingenting och åter ingenting i flera månader, innan nästa stråk drar in. Det är så skönt när de kommer, för det gör mig så lugn och harmonisk att sitta och teckna. Sist det här hände var i januari, så det är ju ett ganska bra tag sedan.
 
Den här bilden är vad jag fifflade ihop igår kväll under idol och fram till midnatt ungefär. Vet inte riktigt om jag ska färglägga den eller inte. Fast jo, jag gör nog det. Och blir det dåligt, så är det ju bara att slänga, för jag är nöjd ändå som det är. Känner ni igen den här bloggaren?
 
 
 
Spara
Spara

29 comments on “Tecknarstråket”

 1. Riktigt snyggt! Man ser direkt vem det ska föreställa (kan dock inte hans namn, hah!) Grymt. Blir spännande att se den färglagd också, om du bestämmer dig för det 🙂

 2. Känner igen det där så väl, har man ingen inspiration är det ingen idé att pressa fram något. Fast man helst skulle vilja spruta ut kreativitet hela tiden 😉 Tror bilden blir jättefin färglagd!

 3. så jäkla grymt! Blir alltid så inspirerad av dina "verk" och vill alltid sätta mig ner och göra ett försök själv.

 4. Riktigt bra ritat!
  Fortsätt att rita så länge du kan! Jag tycker det är så otroligt kul för folk som kan rita, jämfört med mig som ritar som en treåring haha 🙂
  Kram 🙂

 5. Snyggt! Syns ju långa vägar att det är Jakob. Du har verkligen lyckats få till de där dragen som gör han till han. Typ käken och läpparna. Kanonfint!

 6. Åh vad du är duktig
  Jättelikt!
  Kan du inte teckna eller photoshoppa av Vira från viras.se?
  Kram