Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

iPhonen och Stockholmsskymningen

 
 
Oh det var ingen glad Elin som vaknade imorse.
Vet inte hur länge jag låg i sängen och gnällde. Precis allt var jobbigt - till och med att duscha, även om jag motvilligt var tvungen att erkänna att det var rätt skönt när jag väl stod där.. och tittade på solkristallerna som blänkte i min frostade toalettfönsterruta.
 
Efter jobbet kändes det bättre och jag var inne i stan för att hämta mitt pass - som jag dock inte hittade. Så när jag skulle till Telenor och beställa ett nytt simkort, så fick jag inte hämta ut det direkt, eftersom jag inte kunde legitimera mig. Typiskt. Annars har jag ju min gamla iPhone som jag hoppas kunna använda innan jag kan skaffa en ny via min försäkring.. Får väl tacka tjuven för tajmingen när han snodde min 5'a lagom till det kommer en 5S... I övrigt kan han ta sig i röven.
 
// Med träningsvärk i vaderna efter alla raska promenader i Stockholm stad...

23 comments on “iPhonen och Stockholmsskymningen”

 1. Ett sätt att bli på bättre humör är ju att du kollar in din senaste film på youtube, fan vad jag skrattade till den videon:)
  Trögt med så mycket mas bara för att en jävel inte kan skilja på mitt och ditt!
  Din bild känns höstlig och känns som om det ät lite kallt, jättefin:)

 2. himla jobbigt att bli bestulen på sin telefon med alla kontakter, var själv med om det i våras och jag kände mig helt isolerad.

 3. Alltså hade någon snott min AjFån så hade jag nog lackat ur fullständigt. FULLSTÄNDIGT!

  Jag tycker du har all rätt att vara gnällig.
  Underbar bild!

 4. Kommer du ihåg ifall du hade aktiverat "Hitta min iPhone" i din telefon? Isåfall kan du ju prova spåra den när du sitter vid datorn 🙂

 5. Du skriver i vissa inlägg att du tar kort med din Iphone och de är jätte fina bilder, men min fråga är, hur redigerar du dem bilder en app eller på dator sånafall vilken/vilka appar? Snäll svara! 🙂