Mellanårstiden

Mellankrigstiden höll jag på att skriva… men det fick bli mellanårstiden, för det är väl det som det är? November.. Denna väntande månad. Jag tycker inte att november är speciellt jobbig. Jag tyckte det förr, men nu gillar jag den. Det är ju den första månaden utan löv på träden. Den första månaden med ruggigt väder. Månaden innan snön (förhoppningsvis) kommer och jag har inte hunnit tröttna.
 
Jag hade helt missat att vi ställde om klockan förra helgen. Så när jag vaknade där på söndagen så hade jag bara trollat bort en timme. Snacka om misslyckande! Den där extra timmen vill man ju värna om och njuta av.. men nej… haha… den försvann i en av mina drömmar.
 
Här kommer några bilder från de senaste årens mellanårstid… 🙂
 
 
 

Bilder från 2009-2012

46 kommentarer

Kommenterarens avatar

Åh, så otroligt vackra bilder! Du är så Duktig och bra Elin!

Kommenterarens avatar

Sjukt snygga bilder. Är helt förälskad i sista bilden.

Kommenterarens avatar

Jättevackra bilder Elin! Fastnade speciellt för den med vattendropparna på fjädern! Superfin!

Det är vid dessa tider man verkligen märker att Sverige är avlångt. För oss som bor i Kiruna så är det full vinter nu! 😛 Löven föll redan i september/Oktober och nu i november är det snötäckta marker vi går på! 😀
Julkänslan kommit lite tidigare hit 😀

Kommenterarens avatar

Haha ja.. Jag hoppas att den kommer till oss här överhuvudtaget :p

Kommenterarens avatar

Älskar bilden på ljuset! Det är ett så fint magiskt ljus!

Kommenterarens avatar

Sjukt fina bilder 😀
Jag tycker inte alls om november, haha :p Men jag klarar mig, blir säkert bättre än vad jag tänker mig den ^^

Kommenterarens avatar

Jag tror att detta år höll sommaren i sig så otroligt länge, och det är fortfarande så varmt ute att det känns okej, så istället för att ha gått länge i rusk när november kommer, så börjar rusket i princip nu.

Hoppas dock på att det blir en vit December <3

Kommenterarens avatar

Det finns en stor "dimma" symbol över Jönköping på väderkartan imorgon bitti.

Kommenterarens avatar

Haha det här kommer låta jätteskumt, men jag försökte läsa det här inlägget med din röst (typ..i min hjärna alltså) och tänkte att du låter som någon som skulle passa bra till att läsa sagor.
okej det där…lät patetiskt men aja.

Kommenterarens avatar

Jag håller verkligen med dig om att det är mellanårstid! Höstens fina färger har blåst bort nu. Jag tycker verkligen du har lyckats fånga den dystra känslan som finns nu innan julmysigheterna kommer igång! Till och med bilden på volvon bakifrån har du fått fram den känslan i. Ett motiv som jag själv har jättesvårt att göra bra i efterarbetet. Bilden på fjädern och de tre bilderna på grusvägarna är fantastiska!

Kommenterarens avatar

Grymma bilder, här uppe i luleå har "ryss-vädret" kommit lite väl fort, gårare vardag har man inte sett på lång tid. Grymt tråkigt att vara ute och fota nu.

Kommenterarens avatar

Som alltid, otroligt fina foton. Blir alltid så imponerad av djupet du lyckas få in i dem! Kram

Kommenterarens avatar

November känns inte längre tråkigt efter det inlägget. Det enda jag har att invända är att regnet är det som tar kål på mig. Det enda jag vill är ut och promenera och fota, men det regnar på mina fötter, min lins och mitt hår, hela tiden. Men varför deppa?! Promenerar inne och övar matfotografering istället efter att ha läst din gästbloggares inlägg om det- Ha en fortsatt trevlig helg Elin and everybody else, snart är det söndagsfilm 🙂

Kommenterarens avatar

Så otroligt fina och härliga bilder! Du är grym på att fota! 🙂

Kommenterarens avatar

Ja, november är verkligen en trist månad. Är dock glad att temperaturerna här på västkusten fortfarande är oerhört behagliga, man klarar sig bra med en tjockare tröja och en väst. Har funderat lite på hur man ska kunna ta fina bilder när allt går i grått, men du slår som vanligt huvudet på spiken. Älskar dina självporträtt, där dina kläder går i samma färgskala som naturen. Fantastiskt fint!

Kommenterarens avatar

Jättefina mellanårtidsbilder! 🙂

Jag tycker faktiskt att det är givande att fotografera nu i november också. Det blir mer utmaning att fotografera det grå, det bruna, det kala, det trist och mörka.. Det inte lika uppenbart vackra.. 🙂
Ser fram emot fler novemberbilder hos dig!

Kommenterarens avatar

Sjukt fina bilder. 🙂 Dem flesta av dem kommer jag faktiskt ihåg som om det var igår du tog dem.

Kommenterarens avatar

Väldigt fina bilder! Der är en speciell känsla i November..

Kommentera