Köpenhamn

Åh…….. Jag är precis hemkommen från en störtmysig helg i Köpenhamn. Även om det regnade och var blött mest hela tiden.. haha. Målet med resan var att se konserten med Ludovico Einaudi, som jag gått och längtat efter ända sedan i somras, när jag blev överraskad med biljetter. Snacka om världens bästa present! JAG ÄLSKAR LUDOVICO EINAUDI! Och jag satt sex smala stolsrader ifrån honom och hans piano och trodde att jag skulle avlida. Starstrucked, javisst.. Och det var helt fantastiskt att få höra alla sina favoritslingor live.. Divenire och Burning var helt klart favoriterna. Åh… jag vet inte vad jag ska skriva, jag är så lycklig! Jag kommer att leva på det här SÅ länge!
 
Danska är svårt för övrigt… Jag har blivit rätt bra på att läsa det, eftersom ni är många från Danmark som kommenterar lite titt som tätt, men när det kommer till att lyssna så blir det klurigare.. haha.
 
 
 

32 kommentarer

Kommenterarens avatar

Vilket fint Köpenhamnkollage. Egentligen är det ju grådaskigt och regnigt men dina bilder får det att se så vackert och inbjudande ut. Verkligen läckert.

Kommenterarens avatar

Åh. Så himla fina bilder! Särskilt de upp ifrån. Finfint! <3

Kommenterarens avatar

Du kan få vilket skitväder som helst att se fantastiskt ut!

Lovar 😀

Kommenterarens avatar

Fina hus! 🙂
downton abbey har precis börjat igen, bara så att du vet, har för mig att du gillade det 🙂

Kommenterarens avatar

Det var helt sjuukt! Jag fattar fortfarande inte att jag var där, att det har hänt..känns som en dröm >.< vill gå på fleer konserter!

Kommenterarens avatar

åh vad mysigt!! jag älskar hans musik så jättemycket! vilken present 🙂

Kommenterarens avatar

Hej! Missat denna Ludovico, inte hunnit kolla ännu men är det något från the Tudors, jag har sett hela serien och är tokfast i att lyssna på soundtracken när jag jobbar.
Skickade dig en annan favorit som jag lyssnar mycket på via spotify, skynda kolla 🙂

Kommenterarens avatar

Danska är helt omöjligt att förstå. Jag har gett upp på den punkten. 🙂

Kommenterarens avatar

Hur får du texten i inläggen mycket "smalare" än själva bilderna?

Kommenterarens avatar

Hei Elin 🙂
Jeg er nysgjerrig. Hva er vanskeligst for dere svenske å skjønne? Norsk eller dansk? Opplever veldig ofte at svensker ikke skjønner hva jeg sier/skriver 🙁

Kommenterarens avatar

Jag tycker att det är mycket, mycket svårare att förstå Danska. Som sagt, i skrift går det bra, för det är många ord jag känner igen eller kan gissa, men i tal är det.. väldigt svårt. Förstår kanske 50% av vad som sägs om personen jag pratar med är tydlig och jag koncentrerar mig ordentligt.. 😉
Norska däremot går väldigt bra 🙂

Kommenterarens avatar

Så himla fina bilder du tar! Du är en helt underbart duktig fotograf Elin! 🙂 <3

Kommenterarens avatar

Bild nummer 3, utsikten över kanalen genom fönstret med små regndroppar på är jättefin! Precis lagom mycket oskärpa på bakgrunden så att man ser regndropparna, men ändå kan njuta av utsikten. Härligt dystra höstfärger! Var är bilden tagen någonstans?

Kommenterarens avatar

Åh jag skulle så gärna vilja se Ludovico Einaudi! Måste ha varit riktigt mäktigt 🙂
Fina bilder!

Kommenterarens avatar

Vilka fina bilder! Jag skulle hemskt gärna vilja besöka Köpenhamn! 🙂

Kommenterarens avatar

Såg Einaudi i Helsingfors förra helgen och måste bara säga WOW! Har nog aldrig haft gåshud genom en hel konsert. Känslan han förmedlar med sin musik är obeskrivlig. Var nog lite tårögd där ett tag när Divenire och Fly spelades. Lika väl att det var mörkt i salen, men var säkerligen inte den enda 🙂

Kommentera