Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nya headerbilder

Canon EOS 5d mark II (bild 1), Canon EOS 50d (bild 2) - båda med Canon EF 35/2,0 IS USM

Nya headerbilder som bringar lite solsken och sommar - vad tycker ni?! 😀
Idag är jag i Skövde och letar febrilt efter en lite festligare klänning (eftersom jag inte äger något sådant plagg). Eller okej, ska försöka hitta en som är festlig men som ändå inte är för uppklädd, får se hur det går. Det slutar alltid med att jag köper en söt sommarklänning i alla fall, som passar lika bra till vardags...
 
Ska även träffa personen som fick mig att starta den här bloggen! Hurra för honom! Vi har känt varandra sedan jag var en vilsen och osäker liten gymnasietjej. För honom kan man inte dölja några hemligheter.. haha..
 
Hoppas ni har en finfin dag! Håll tummarna för att jag hittar en klänning......

32 comments on “Nya headerbilder”

 1. Jag försöker med hitta någon festligare klänning som man kan ha på ett bröllop. så himla svårt 🙁
  finner inte den rätta 🙁 blä
  kram

 2. Var med i våran veckans blogg för att nå våra underbara MÅNGA läsare. För att direkt komma till inlägget så gå till vår kategori tävlingar! Lycka till

 3. Härliga bilder precis som vanligt! Tänkte dessutom fråga varifrån dina armband är? 🙂 otroligt fina de också!

 4. ååå vad fina bilder och gud vad fin du är och din kamera är också fin! skulle vara jättetacksam om du kollade på min blogg! kram : Emilie

 5. Jag vet inte om du orkar svara på min fråga, jag har sett tidigare att en del frågor vill du har till din arbetsplats.

  Men jag chansar och accepterar om du säger nej.

  Jag har en Caonon 600D, till den har jag fasta objektiv (50, 85 och 100) - nu funderar jag över ett vidvinkelobjektiv för att ta landskapsbilder.

  Till kameran ingick ett zoom 15-55 mmm.

  Min fråga: Om jag har ett zoom som sträcker sig från 15 mm - blir det mer "vidd" om jag köper ett 20-mm fast vidvinkelobjektiv? Jag tycker ju att 15 mm borde ge större "vidd" i bilden är ett t.ex. 20 mm?

  Om du skulle rekommendera mig att köpa ett vidvinkel för landskapsbilder (i första hand), vad skulle du välja då? Jag såg att det fanns två prisklasser (de runt 4000 och de på knappa 7000), mer än så kan jag inte tänka mig betala.

  Sommarhälsningar från Eva

 6. Så grymt fin är du! 🙂 Hade jag haft ditt utseende så hade jag varit skitstolt!

 7. Hejsan!
  Gör du fotograferingar för betalning? Eller gör du det i samband med ditt jobb? 🙂 Jag ska nämligen släppa en EP inom ett år och har lite idéer inför omslaget. Du är så otroligt duktig, så ville bara kolla upp om du gör sånt eller inte! 🙂 Kram!

 8. Hej Elin, jag har en fråga som jag så gärna skulle vilja ha svar på. Jag har fotograferat mitt första bröllop och jag ska leverera bilderna på en cd-skiva, jag vill egentligen göra skivan personlig med bild på skivan men efter att ha frågat alla butiker i hela stan så verkar det inte gå att fixa. Får man fråga hur du gör själv? Designar du något fodral eller skivan som du sedan bränner fotona på eller hur gör du? Skulle så gärna vilja ha något tips. Kram!