Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nevnarien by Ctina Sunnegårdh

 

Wow wow...
Ctina överraskade mig ordentligt i fredags med denna vrålsnygga illustration som hon suttit och gjort på en... iPad!? Omg... Femton hela timmar tog det tydligen... Den tjejen har skills... Är helt klart vrålimpad!

39 comments on “Nevnarien by Ctina Sunnegårdh”

  1. Wow! Jag håller med dig, hon har verkligen skills! Den är helt otroligt grym - och vacker! Jag avundas verkligen hennes tålamod vad gäller att sitta och göra sådant här i 15 timmar (även om hon säkert inte satt i sträck, men ändå) 🙂 *tummen upp*

  2. Hej Elin! Jag har en fråga till dig! Jag ska eventuellt snart börja pendla mellan Jönköping och skara, som jag förstår att du gjort ett tag nu. Antagligen blir det ca ett halvår, då det är en projektanställning. Det enda som skrämmer mig lite är pendlingen, så jag ville fråga dig hur du upplever den? Kram J.

  3. Hej Elin! Jag har en fråga till dig! Jag ska eventuellt snart börja pendla mellan Jönköping och skara, som jag förstår att du gjort ett tag nu. Antagligen blir det ca ett halvår, då det är en projektanställning. Det enda som skrämmer mig lite är pendlingen, så jag ville fråga dig hur du upplever den? Kram J.

    1. Alltså, inga problem alls. 🙂 Nu har jag bil, som underlättar väldigt mycket när jag kör mellan skara och falköping, men ändå. Jag trodde att det skulle bli fruktansvärt jobbigt, men det är för det mesta riktigt skönt 🙂

  4. Tack Elin, för ditt svar angående pendlingen! Jag insåg att det jag var rädd för med det här jobbet, är pendlingen. Hur ska jag klara det? Hur ska jag orka? Men du gjorde mig positivare 🙂 det ska nog gå fint! Ha det jättebra :)) kram J!

  5. Vilken härlig bild! 🙂 HAr hon haft nått specielt program att göra den i? 🙂