Långfredagen i Skövde

30

Fotade med Sony RX1
 
 
Nu har jag turnerat runt hela Skaraborg känns det som.
Avnjutit fika på gungande barstolar i skinn (och det var en höjdare!) på Henrys i Lidköping, varit i Skara obviously eftersom jag bor här (haha), funderat över McDonalds med magisk utsikt (för det händer aldrig, right?!) i Falköping och slutligen (igår) pilat igenom affärer och provat huvudbonader och ätit på en awesome restaurang (Mamma Mia – som jag inte hade en aning om att den låg där den låg) i Skövde.

Jag tycker nog bäst om Lidköping, bara för att den staden är så mysig. Men Skövde har alltid varit stan man åker till när man vill göra någonting. Kommer så väl ihåg de gånger jag och HP tog bussen dit för att shoppa och det kändes så stort på något sätt, för det var alltid inför stora grejer som skolstarten eller något disco (haha). En speciell gång jag kommer ihåg var inför skolstarten i ettan, när vi hittade varsitt par sneakers (jag ett par röda) som vi var så ivriga på, att vi satte oss direkt utanför Commerce och bytte skor – sen hade vi dem på ”insparksdiscot”. Omg. Jag gick verkligen i sneakers på fest, skulle aldrig hända..

Oh eller när jag köpte en av alla de där satans Marwin-luvtröjorna som man skulle ha… ååh… haha….

En röd också. Tydligen gillade jag röd, har inget minne av det, men ok… ^^

30 responses to “Långfredagen i Skövde

 1. Jättehärliga bilder!!
  Men jag undrar om du har något tips eller kanske någon gång göra ett inlägg om hur man sparar sina bilder utan att förlora kvalitet på dem, men samtidigt så att dom inte blir typ 10mb stora?

  Annars som alltid: Du e bäst! O ha dde gött!

 2. Underbar blogg! Och du ska veta att även om blogginläggen har blivit färre så kikar jag in så gott som varje dag och finns det inte ett inlägg så är min spontana tanke: "Jaha, hon kände inte för att blogga, det gör ju inte jag heller alltid" Så känn ingen press Elin!

  Din blogg är underbar och om du så bara bloggade en gång i halvåret skulle jag fortsätta följa den och rekommendera den till höger och vänster, för det är sällan man hittar en sådan bra blogg som din Elin. Den är välskriven, intressant och jag älskar balansen i bloggen. Man behöver aldrig scrolla länge för att hitta fina bilder men man tråkas aldrig ut av bild efter bild. Delts för att bilderna är så fina såklart men också för att blandningen med roliga inlägg eller bara din vardag gör bloggen så varierad och bra.

  Om jag bara fick följa en blogg skulle det definitivt vara din:)

 3. Jag älskar också Lidköping, speciellt på sommaren! Bor själv inte där, bor faktiskt 5 timmar där i från men hälsa på varje sommar för släktingar bor där, och är alltid lika glad varje gång jag kommer dit! 😀

 4. Håller med, Lidköping är finast. Det är "stan" för mig. hihi vi åkte oxå med bussen till Skövde för att shoppa, men vi hitta ingenstans så vi gick omrking i det SKITSTORA köpcentra´t Commerce.

 5. Åh jag som jobbar på McDonalds i falköping och inte har jag sett dig! Men utsikten vi har är underbar jätteofta! 🙂

 6. Forst och framst, tack for en super fin blogg! Sa kul att lasa och se dina otroligt fina bilder du tar. Blir sa inspirerad. Fick din blogg tipsad fran en kompis och blev sa glad/forvanad nar jag sag att du ar fran Skara och hanger lite i Lidkoping ibland. Har vaxt upp dar sjalv sa det ar skojj att se lite bilder hemifran. 🙂 Bor numera i USA. Kram

 7. Åh, jag och mina kompisar åker alltid till Skövde när vi vill roa oss lite! Skara är ju som lite dött ibland. 😉

  För övrigt går jag nästan alltid ut i sneakers! Converse är ju bara bäst och man slipper bli trött i fötterna, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.