Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Walking with strangers

Canon EOS 5d mark II + Canon EF 35/2,0 IS USM
 
 
Idag har jag typ... kommit på att jag skaffade Vine för bra länge sedan.
Och att jag tydligen har 140 förväntansfulla följare utan att jag vetat om det. Haha. Ceowl! Måste spela in något roligare än hackad lök och en Ada som springer bara... 😉 Haha.. Det kommer det med 😉
Annars är jag fortsatt instabil med alla möjliga symptom, som huvudvärk, slöhet, ont i magen och illamående. Är det inte underbart så säg? Vad hittar ni på en torsdag som denna?
 
Sök på Elin Kero, så hittar ni mig på Vine 🙂

39 comments on “Walking with strangers”

 1. Tråkigt att du fortfarande ska må dåligt! Själv sitter man och jobbar med foton. 🙂 Och njuter av regnet som smattrar utanför fönstret! 🙂

 2. Du borde skaffa en egen kategori för såna här gatufoto bilder! 🙂 men du får väll satsa allt på att vara frisk till helgen! Det har regnat som i hel*ete här idag, känns så typiskt om det hade vart samma i Stockholm i helgen, i år igen!!

 3. Hejsan!
  Kan du inte ge en uppgift varje vecka? Det står stilla i mitt huvud och jag är trött på alla vackra blommor och gärdsgårdar. Jag behöver en utmaning.

  Du skulle kunna ha tema varje vecka till oss som gillar att fotografera och som läser din blogg. Kanske kunde du utse den bild som du tycker är bäst varje vecka? Eller varannan vecka? Eller en gång i månaden?

  Tema som: grön, liten, vatten, sommar, kärlek, kyss etcetera?

  Nej, jag kan inte göra det för jag har inte det fotoögat som du har, men jag hade gärna deltagit.

 4. Jaga ligger på soffan och läser bloggar. Unnar mig en liten stunds vila efter fyra mycket hektiska dagar. En riktig lyx!

  Hoppas du mår bättre snart och blir du inte det tycker jag du ska pallra dig iväg till farbror doktorn! Så där ska man ju inte må. Ta hand om dig!

 5. Wooho den stilige gingern vi såg! han skulle man ju vilja fota mer uppstyrt alltså..

  Vine är kul men svårt att göra vettiga/seriösa videor.. men det kanske inte behövs? 😀

 6. 34 minuter kvar .. blir det något inlägg? hhaha, det okej, jag förlåter dig i så fall 😉

 7. Hej! Måste bara skriva att jag har läst din blogg sedan jag började fotografera, 2010 och den har alltid varit lika bra. Jag kikar alltid in för att titta på dina fina bilder! Tack för en underbar blogg!